Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Κλιμάκιο Λάρνακας: Δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Ιωάννου

Κλιμάκιο Λάρνακας: Δηλώσεις του προπονητή Δημήτρη Ιωάννου


Οι προπονήσεις των ομάδων της Ακαδημίας μας στο Κλιμάκιο της Λάρνακας έχουν αρχίσει πριν από δύο εβδομάδες. Τα «τριφυλλάκια» προπονούνται επί καθημερινής βάσεως με στόχο τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης και ακολούθως να προετοιμαστούν ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη προς τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Δημήτρης Ιωάννου, μίλησε στην ιστοσελίδα μας: «Αυτή η περίοδος είναι λίγο δύσκολη για τα παιδιά λόγω του ότι επικεντρωνόμαστε στη φυσική τους κατάσταση. Μέχρι τις 15 Αυγούστου θα συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και ακολούθως θα αρχίσουμε τα φιλικά παιχνίδια με στόχο το μοντάρισμα ενόψει της έναρξης της σεζόν. Στις 18 Αυγούστου θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό Πειραιώς κλιμάκιο Λάρνακα».

Όσον αφορά στους στόχους του κλιμακίου, ο κ. Ιωάννου, τόνισε: «Το πλάνο μας είναι να προετοιμάσουμε τα παιδιά για να προωθηθούν στις μεγαλύτερα ηλικιακά ομάδες μας. Στόχος μας είναι τα παιδιά να αγαπήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ, να διδαχτούν τις αρχές του ποδοσφαίρου και το Fair Play. Μετά θα κοιτάξουμε και τα υπόλοιπα».

Οι προπονήσεις του κλιμακίου Λάρνακας πραγματοποιούνται από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο στο Κοινοτικό Γήπεδο της Πύλας.