16.9 C
Paphos
Monday, March 25, 2024

ΠΑΦΟΣ – “ΚΙΝΔΥΝΟΣ” στους δρόμους: 26χρονη οδηγούσε υπο την επήρρεια ναρκωτικών – Πέρασε με κόκκινο,, δεν είχε άδεια ουτε ασφάλεια

Σοβαρές τροχαίες παραβάσεις εντοπίστηκαν να διαπράττουν 26χρονη οδηγός αυτοκινήτου και η 34χρονη συνοδηγός, ιδιοκτήτρια του οχήματος, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας, το βράδυ που πέρασε, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 1.00 μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, μέλη της Ομάδας Ζ, της Τροχαίας Πάφου, αντιλήφθηκαν την 26χρονη οδηγό, να παραβιάζει το κόκκινο φανάρι, στη φωτοελεγχόμενη συμβολή της λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων, με την οδό Μόρφου, στην Πάφο, όπου αυτή οδηγούσε το όχημά της κατευθυνόμενη από Πάφο προς Πέγεια.

Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο την 26χρονη οδηγό, η οποία όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδήγησης, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου και χωρίς να υπάρχει σε ισχύ, άδεια κυκλοφορίας για το όχημα, αφού η άδεια έληξε τον περασμένο Μάρτιο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η 26χρονη υποβλήθηκε και σε προκαταρκτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών, με θετικό αποτέλεσμα, ενώ στη συνέχεια έδωσε δείγμα για την τελική εξέταση νάρκοτεστ.

Συνοδηγός στο αυτοκίνητο βρισκόταν η 34χρονη ιδιοκτήτριά του, η οποία εντοπίστηκε να μην φέρει ζώνη ασφαλείας. Αυτή καταγγέλθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, αφού επέτρεψε στην 26χρονη να οδηγεί το αυτοκίνητό της, χωρίς άδεια οδήγησης, πιστοποιητικό ασφάλειας και άδεια κυκλοφορίας.

Τις εξετάσεις συνεχίζει η Τροχαία Πάφου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ