21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Η εικόνα αυτή δεν τιμά ούτε την Πάφο ούτε την Κύπρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σήμερα για πολλοστή φορά στην Κάτω Πάφο αγκυροβόλησε ένα κρουαζιερόπλοιο, το SEABOURN ENCORE με σημαία Μπαχάμων το οποίο έφτασε στην χώρα μας από το ελληνικό νησί Σύμη και ακολούθως θα κατευθυνθεί προς την Ρόδο.

Στην κρουαζιέρα του SEABOURN ENCORE επιβαίνουν 548 τουρίστες από διάφορες χώρες του κόσμου, κυρίως Ευρωπαίοι ενώ εργάζονται σε αυτό και 415 άτομα, συνολικά δηλαδή φιλοξενεί 963 ανθρώπους αυτή τη στιγμή.

Οι επιβάτες για να φτάσουν στην Πάφο έμπαιναν σε πλοιάρια του SEABOURN ENCORE και μετά από μια σύντομη διαδρομή την οποία μετρήσαμε και φτάνει στο 1,2 χλμ αποβιβάζονται στην περιοχή του Κάστρου όπου είτε με λεωφορεία είτε με τα πόδια επισκέπτονται την Πάφο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η εικόνα αυτή δεν τιμά ούτε την Πάφο ούτε την Κύπρο και καλά κάνουν οι κρατούντες στα υπουργεία να το δουν λίγο πιο σοβαρά. Ούτε λύση είναι να περιμένουμε να γίνει η Μαρίνα, ούτε η ταυτόχρονη κατασκευή μπορεί να ικανοποιεί τους Παφίτες ούτε οι αντιδράσεις του Τμήματος Αρχαιοτήτων μπορούν πλέον να εκλαμβάνονται από τους πολίτες ως δικαιολογημένες.

Τη λύση δεν θα την βρει ο κόσμος. Εσείς κύριοι που λειτουργείται 100 διαφορετικές οργανώσεις, φορείς κλπ κάτσετε και βρείτε λύση άμεσα. Χθες όμως όχι αύριο.

Προς το παρόν ο κόσμος θα βλέπει τριτοκοσμικές εικόνες όπως και αυτές που έβγαλε σήμερα το PafosPress.com δίπλα από το SEABOURN ENCORE με την Πάφο στο βάθος και δικαιολογημένα δυσφορεί και σας ασκεί κριτική.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ