Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » Στις φυλακές Κορυδαλλού και Αυλώνα οι δύο δράστες των διαρρήξεων στο Βόλο
Στις φυλακές Κορυδαλλού και Αυλώνα οι δύο δράστες των διαρρήξεων στο Βόλο

Στις φυλακές Κορυδαλλού και Αυλώνα οι δύο δράστες των διαρρήξεων στο Βόλο

Την άγουσα για τις και Αυλώνα πήραν χθες ο 40χρονος και ο αντίστοιχα, που συνελήφθησαν για τις έξι διαρρήξεις και κλοπές που διέπραξαν την περασμένη Παρασκευή σε καταστήματα στο κέντρο του Βόλου, μετά από την απολογία τους στον ανακριτή.

Οι δύο άνδρες που κατηγορούνταν για κλοπές κατ' εξακολούθηση οδηγήθηκαν χθες στον ανακριτή, αρνούμενοι πως είναι οι δράστες των παραπάνω ενεργειών, υποστηρίζοντας πως είναι αθώοι, αλλά δεν έπεισαν με να κριθούν προφυλακιστέοι μέχρι να γίνει η δίκη τους.

Και οι δύο φέρονται να έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 40χρονος πρόσφατα είχε συλληφθεί εκ νέου, προκαλώντας μάλιστα στα κρατητήρια όπου κρατούνταν.

Οι φερόμενοι ως δράστες διέρρηξαν έξι καταστήματα τα ξημερώματα της Παρασκευής και συγκεκριμένα κατάστημα γραφιστικής ιδιοκτησίας 33χρονου απ' όπου έκλεψαν δύο υπολογιστές, δύο σκληρούς δίσκους και ένα ποδήλατο, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν κατάστημα με ιδιοκτησίας 65χρονου, απ' όπου έκλεψαν έναν υπολογιστή, ένα κουτί με αξίας 700 € και ποσό € από την ταμειακή.

Στη συνέχεια διέρρηξαν κατάστημα ειδών ένδυσης – υπόδησης, ιδιοκτησίας 37χρονης απ' όπου έκλεψαν έναν υπολογιστή, 60 παντελόνια αξίας 1.500 €, ένα κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών ιδιοκτησίας 41χρονης απ' όπου έκλεψαν 20 € από την ταμειακή, κατάστημα ειδών συσκευασίας ιδιοκτησίας 55χρονης, απ' όπου έκλεψαν 20 € από την ταμειακή μηχανή και τέλος διέρρηξαν αρτοποιείο ιδιοκτησίας 49χρονου, απ' όπου έκλεψαν 4 € σε κέρματα από την ταμειακή.

Οι δύο εμφανίζονταν να έχουν συγκεκριμένη μεθοδολογία και συγκεκριμένα έσπαγαν τις κλειδαριές κι όπου αυτό δεν ήταν εφικτό, έσπαγαν τις γυάλινες κεντρικές εισόδους.

Σε που έγινε στα σπίτια τους βρέθηκαν στο σπίτι του 40χρονου μικρο βάρους 1,76 γρ. και 27 παντελόνια, τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση