Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Νικηφόρο φιλικό με το Μουζάκι για την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου
Νικηφόρο  φιλικό με το Μουζάκι για την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου

Νικηφόρο φιλικό με το Μουζάκι για την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου

Φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσε η Βόλεϊ του την Κυριακή 13 Οκτωβρίου με την ομάδα του Μουζακίου. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ το οποίο ξεκινά αρχές Νοεμβρίου.

Μέσα σε μία ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι αθλήτριες και των δύο ομάδων μαζί με τους φίλους του αθλήματος που παρακολούθησαν την αναμέτρηση στο γυμναστήριο του 1ου υμνασίου οι κατέκτησαν την νίκη με 3-1 σετ δίνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια.


Το ρόστερ της ομάδας φέτος έχει ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό και μαζί με τις αθλήτριες που συνεχίζουν από την περυσινή χρονιά με την καθ της προπονήτριας Ασημίνας Σταυρακοπούλου απαρτίζουν ένα δυναμικό σύνολο.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στα Φάρσαλα με την τοπική ομάδα.

Στον αγώνα με το αγωνίστηκαν με την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ: (Σταυρακοπούλου Α) Ρακοβίτη Κ, κισγκίνη Ειρ, Πατσή Σ, Μαργαρίτη Φ, Μάντσιου Β, Αλεξίου Α, Γερογιάννη Στ, Ιωακειμίδου Ελ, Καζοπίδου Β, Γιαννοπούλου Α.
Στο ρόστερ της ομάδας περιλαμβάνονται επίσης οι Γώγου Θ. και Ντούγκα Α., οι οποίες δεν αγωνίστηκαν.

Η διοίκηση του πιστή στο δόγμα της ότι η ανάπτυξη του αθλήματος περνά μέσα από την συνεχή παραγωγή ταλέντων στο άθλημα του Βόλεϊ Κοριτσιών ανακοινώνει ότι συνεχίζονται οι για την Ακαδημία του τμήματος. Τηλ ς 6934051742 Ασημίνα Σταυρακοπούλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση