Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΠΗΛΙΟ » Επί τάπητος θέματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου
Επί τάπητος θέματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου

Επί τάπητος θέματα του Δήμου Νοτίου Πηλίου

Σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη είχε ο Δήμαρχος στην Αθήνα

Η ανάπτυξη και αναβάθμιση του τουριστικού προορισμού του Δήμου Νοτίου Πηλίου,  η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και η οικονομική ανάπτυξη του Δήμου τέθηκαν σε σειρά συναντήσεων του Δημάρχου Μιχάλη Μιτζικού με κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα.

Ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου συναντήθηκε με τον υπουργό Ναυτιλίας Ιωάννη Πλακιωτάκη και  συζητήθηκε η χωροταξική οργάνωση του θαλάσσιου μετώπου  και η δρομολόγηση λιμενικών έργων που θα καλύψουν τις ανάγκες,  με ασφάλεια και σεβασμό, στην και την ιδιαίτερη ακτογραμμή του παραλιακού μετώπου.

Επίσης ο κ. συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Θεόδωρο Κλιάρη , που  έλκει την κατ του από το Τρίκερι,  (Τοπική Κοινότητα του Δήμου Νοτίου Πηλίου) και αφού αντήλλαξαν ευχές και συγχαρητήρια για την ανάληψη των  νέων τους καθηκόντων, συζήτησαν θέματα της περιοχής με τη μεγάλη ακτογραμμή.

Επίσης ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου είχε συνάντηση ς με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, τη   και τον γ.γ.  ΥΠΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Στη συνάντηση εργασίας που έγινε σε πολύ καλό τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν  στον και συμφωνήθηκε η  δρομολόγηση ενεργειών για την αξιοποίηση της περιοχής.

Η θα συνεχίσει σε αυτή την κατεύθυνση, με αποτελεσματικές ενέργειες, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την οικονομική ανάπτυξη του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση