ΝΕΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η έκτακτη Γενική συνέλευση του Τυρνάβου 2005 με θέματα στην ημερήσια διάταξη που αφορούσαν την διεύρυνση της διοίκησης ,τον οικονομικό απολογισμό, και την περαιτέρω πορεία της ομάδας .

Ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Πλιάτσικας αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκύπτουν λόγω της μη συμμετοχής όλων των συμβούλων του Δ.Σ. Ζήτησε την ενεργό συμπαράσταση όλων των μελών ώστε να βοηθηθεί η ομάδα.  Ανέφερε ότι η ομάδα δεν χρωστάει πουθενά μέχρι σήμερα και αναφέρθηκε στην εποικοδομητική σχέση που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και την διοίκηση

Το σημαντικό ήταν πως και  οι ποδοσφαιριστές  είχαν λόγο για την βελτίωση της ομάδας, ενώ ο πρόεδρος υποστήριξε ότι τα τμήματα υποδομής λειτουργούν άψογα, σημειώνοντας ότι φέτος ήρθαν επιπλέον 30 παιδιά.

Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι εκεί που χωλαίνει η ομάδα είναι η διοικητική παρουσία σε όλα τα επίπεδα.  Γι’ αυτό ο πρόεδρος  έκανε έκκληση να ξαναβρεθούν την Πέμπτη στον ίδιο χώρο στις 6.00 το απόγευμα με στόχο την ενίσχυση της ομάδας του Τυρνάβου 2005 με άτομα που θα στηρίξουν την προσπάθεια διατήρησης του Τυρνάβου 2005 στη ζωή.

Οπως  υπογραμμίστηκε απαραίτητο σ’ αυτήν την προσπάθεια  είναι να έλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι για να δηλώσουν τη στήριξή τους στη προσπάθεια που γίνεται από κοινού με τους διοικούντες.

Αυτό που προβληματίζει είναι ότι φέτος κοντά στην ομάδα βρίσκονται ελάχιστοι φίλαθλοι, Το μόνο βέβαιο πάντως είναι ότι από τη συμμετοχή των φίλων της ομάδας στη συνέλευση θα εξαρτηθούν πολλά και για το μέλλον του Τυρνάβου 2005, μιας από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού.

Στην έκτακτη γενική συνέλευσή παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο αντιδήμαρχος Χρήστος Τσιόπας, ο πρόεδρός του δημοτικού συμβουλίου Τάσος Ψύρρας, ο αντιπρόεδρος του δ.σ. Σάμερ – Αθανάσιος Αμάρι, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας, και παλιά μέλη των διοικητικών συμβουλίων της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ