ΛΑΡΙΣΑ: ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

Μεγάλη κινητοποίηση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και φιλοζωικών σωματείων καταγράφηκε τα τελευταία 24ωρα στη Λάρισα, αφού οικογένεια Λαρισαίων διαπίστωσε την Παρασκευή πως άγνωστοι είχαν κλέψει από το σπίτι τους στη Νέα Πολιτεία το αγαπημένο τους τετράποδο!

Όπως διαπιστώθηκε μάλιστα η κλοπή του Δία έγινε μέρα μεσημέρι, μεταξύ 13.00 με 15.00, ενώ η κινητοποίηση όλων είχε άμεσα αποτελέσματα, αφού οι δράστες προφανώς φοβούμενοι και τη διάσταση που πήρε το θέμα μέσω κοινοποιήσεων στο f/b εγκατέλειψαν τελικά το σκυλί, που εντοπίστηκε και επέστρεψε στους ιδιοκτήτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας δράστες της επίθεσης είναι ανήλικα παιδιά, ενώ ο συγκεκριμένος σκύλος έγινε σήμερα εκ νέου στόχος των ίδιων απαράδεκτων της περιοχής, καθώς η κακόγουστη και θρασύτατη «πλάκα» επαναλήφθηκε και το ζώο κλάπηκε και πάλι από την αυλή του σπιτιού!!

Τελικά το σκυλί εντοπίστηκε εκ νέου, ενώ η απαράδεκτη ενέργεια αποδίδεται στους ίδιους ανήλικους δράστες, με τους ιδιοκτήτες του σκύλου να περιορίζονται προς το παρόν σε συστάσεις αλλά και μέτρα για την καλύτερη ασφάλεια του χώρου όπου κινείται ο σκύλος τους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ