ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Σε μπαράζ ανακοινώσεων ενίσχυσης του συνδυασμού του προχώρησε τις τελευταίες ημέρες ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δήμαρχος στο συνδυασμό εντάσσονται οι Δημήτρης Ζιάννας, Παναγιώτης Κατσίδης και Βάγια Αργύρη Μουτζίκου.

Στις ανακοινώσεις του ο δήμαρχος σημείωσε τα εξής:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΙΑΝΝΑΣ

Μετά τη συνάντηση μου με τον Δημήτρης ΖιΆννας έναν επαγγελματία του χώρου των διεθνών μεταφορών, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως ο Δημήτρης συστρατεύεται μαζί μας στον αγώνα των ερχόμενων δημοτικών εκλογών. Η εμπειρία του στους αγώνες της Αυτοδιοίκησης πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης, η εντιμότητα και το ήθος του, σε συνδυασμό με την διάθεση προσφοράς στον τόπο του είναι στοιχεία που με κάνουν να αισθάνομαι ευτυχής που θα τον έχουμε στο πλευρό μας. Ο Δημήτρης είναι η απτή απόδειξη πως όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Η Ελασσόνα γυρνάει σελίδα με στόχο να μετατραπεί σε μια πόλη σύγχρονη, που θα μπορεί να περηφανεύεται για τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΔΗΣ

Μετά τη συνάντηση μου με τον Κατσίδης Παναγιώτης του Ηλία έχω τη χαρά να ανακοινώσω πως και ο Παναγιώτης συστρατεύεται μαζί μας, στον αγώνα για μια Ελασσόνα που θα συνεχίσει να αλλάζει. Ο ίδιος, με καταγωγή από την Αετοράχη, είναι πρόεδρος εργαζομένων τεχνικών ΟΤΕ ν. Λάρισας, μέλος στο ΔΣ ΟΜΕ ΟΤΕ και μέλος της ΝΟΔΕ Λάρισας. Η συνδικαλιστική του εμπειρία, οι διαρκείς του αγώνες, το ήθος και η εντιμότητα του με κάνουν να αισθάνομαι σίγουρος πως μαζί και με τον Παναγιώτη θα δώσουμε έναν δυνατό αγώνα για όλα όσα πρέπει να μας ενώνουν. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

ΒΑΓΙΑ ΑΡΓΥΡΗ – ΜΟΥΤΖΙΚΟΥ

Μετά την συνάντηση μου με την Βάγια Αργύρη-Μουτζίκου έχω την χαρά να ανακοινώσω πως και η Βάγια συστρατεύεται μαζί μας στον αγώνα, για μια Ελασσόνα που θα συνεχίσει να αλλάζει. Η ίδια έχει διατελέσει υπάλληλος ΙΚΑ, μέλος Δ.Σ ΓΝΛ, εκπρόσωπος εργαζομένων πάνω από 20 χρόνια στην πανελλήνια ομοσπονδία ΙΚΑ, αντιδήμαρχος δήμου Ελασσόνας, αντιπρόεδρος ΔΣ Δήμου Ελασσόνας, μέλος ΔΣ ΔΕΠΤΑΚΑΛ και μέλος ΔΣ ΔΕΥΑΕΛ. Η τεράστια εμπειρία της, το ήθος, η εντιμότητα της και η διάθεση προσφοράς στα κοινά με κάνουν να αισθάνομαι βέβαιος πως μαζί και με την Βαια θα δώσουμε έναν δυνατό αγώνα για όλα όσα πρέπει να μας ενώνουν. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ