“ΟΛΥΜΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΠΥΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ” Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ Ν. ΓΑΤΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δείτε το έμβλημα και τους συντονιστές της παράταξης όπως τους παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσίασε το νέο όνομα, το έμβλημα και τους συντονιστές τομέων του συνδυασμού “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης”.

Ο κ. Γάτσας, αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την παρουσία τους, δήλωσε:

“Στις 4 Δεκεμβρίου 2018 έλαβα την εντολή και τη στήριξη της δημοτικής ομάδας και της εκλογικής επιτροπής του συνδυασμού “Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία”, για να καταρτίσω ως υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας τον νέο εκλογικό συνδυασμό για τη συμμετοχή μας στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

Η πρόκληση ήταν τεράστια. Ο νέος εκλογικός συνδυασμός έπρεπε να ικανοποιεί τρεις βασικούς στόχους: α) έναν αξιακό στόχο, που συνδέεται με τις αρχές και τις αξίες της δημοτικής μας παράταξης, β) ένα αναπτυξιακό στόχο, που συνδέεται με την ανάγκη να παρουσιάσουμε ένα αξιόπιστο αναπτυξιακό πρόγραμμα δράσεων και παρεμβάσεων και γ) έναν εκλογικό στόχο, που δεν είναι άλλος από τη νίκη στις εκλογές.

Ο πρώτος στόχος (ο αξιακός) είναι η ακομμάτιστη, ανεξάρτητη, δημοκρατική και χρηστή διοίκηση των τοπικών υποθέσεων, που αποτελεί για μας την αυτονόητη προϋπόθεση συμμετοχής μας στην τοπική αυτοδιοίκηση

Ο δεύτερος στόχος (ο αναπτυξιακός) καλλιεργείται καθημερινά και σύντομα θα παράγει τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα, με την παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού για την επόμενη ημέρα στο Δήμο Ελασσόνας. Ο συνδυασμός μας στις 7 Μαρτίου θα ξεδιπλώσει τους κεντρικούς άξονες δράσης του Δήμου για την επόμενη τετραετία, οι οποίοι συνοψίζονται στα εξής:

             Δημιουργία παραγωγικών υποδομών για τους αγρότες και τους επαγγελματίες

             Ενίσχυση της απασχόλησης μέσω της κοινωνικής οικονομίας

             Ενίσχυση της τοπικής οικονομίας με την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της περιοχής (Όλυμπος, τοπικά προϊόντα, παραδοσιακοί οικισμοί, εκκλησιαστικά και αρχαιολογικά μνημεία)

             Βελτίωση της ποιότητας ζωής με την αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων σε κάθε κοινότητα

             Καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη με την αποκέντρωση των δομών του δήμου και την ηλεκτρονική διακυβέρνηση

Ο τρίτος στόχος (ο εκλογικός) αποτελεί υπόθεση όλων μας, των ανθρώπων που έχουν συστρατευθεί και θα συστρατευθούν μαζί μας μέχρι την ημέρα των εκλογών. Με εντατική δουλειά, πάθος και ενθουσιασμό ερχόμαστε σε επαφή με όλους τους δημότες και τους μεταφέρουμε το όραμά μας.

Το νέο όνομα του συνδυασμού μας “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης” διατηρεί τη δυναμική της Ολύμπου Πολιτείας που ονειρευόμαστε και εστιάζει στο νέο μεγάλο στόχο, την Ανάπτυξη. Το έμβλημα του συνδυασμού μας είναι μία δημιουργία της ζωγράφου Λιάνας Κρανιώτου. Παριστάνει μία πύλη που οδηγεί στην ανάπτυξη του δήμου μας. Ο συνδυασμός “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης” ανοίγει τις πύλες του σε όλους και όλες και τους καλεί να συμμετάσχουν ενεργά, για να συγκροτήσουμε μαζί την μεγαλύτερη ανεξάρτητη, δημοκρατική και υπεύθυνη παράταξη στο Δήμο Ελασσόνας.

Ήδη έχει γίνει μία σημαντική δουλειά από τις ομάδες του συνδυασμού και η δουλειά αυτή θα συνεχιστεί και θα ενταθεί, έτσι ώστε περισσότεροι συμπολίτες μας να βρεθούν κοντά μας και να πλαισιώσουν τις ομάδες υποστήριξης και τα ψηφοδέλτια.

Ο εκλογικός αγώνας έχει ξεκινήσει. Για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα ορίστηκαν συντονιστές τομέων οι εξής:

Κεντρικό Ψηφοδέλτιο: Γιάννης Δραγατσίκης

Αναπτυξιακό Πρόγραμμα: Καίτη Κελεπούρη

Τεχνικό Πρόγραμμα: Θανάσης Γεωργιόπουλος

Τοπικά Ψηφοδέλτια: Μαρία Λεπιντάτου

Επικοινωνία και ΜΜΕ: Λευτέρης Φουρκιώτης

Εκλογικό Γραφείο: Βαλεντίνη Νίκου

Προεκλογικές Συγκεντρώσεις: Γιάννης Κεχαγιάς

Ομάδες Εθελοντών: Σάκης Μπαρλαγιάννης

Κοινωνικά Δίκτυα: Κώστας Μουσιός

Ο κ. Γάτσας κάλεσε φίλους και μέλη του συνδυασμού την Πέμπτη 7 Μαρτίου στο Hamos Place στην Ελασσόνα, στην παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων και των υποψηφίων της παράταξης “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ