ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου κ. Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους και στελέχη του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλουμε» επισκέφθηκε την Agrothessaly 2019 και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκθέτες και να συνομιλήσει μαζί τους.

Ζήτησε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στον πρωτογενή τομέα, τις καινοτόμες εφαρμογές παραγωγής και διάθεσης προϊόντων καθώς και για τις προοπτικές που δημιουργούνται στο εγχώριο αλλά και διεθνές εμπορικό περιβάλλον. Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε πως ο μεγάλος αριθμός των εταιριών που συμμετέχουν φέτος αλλά και η αυξημένη επισκεψιμότητα στέλνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την γεωργοκτηνοτροφική ζωή του τόπου μας.

Επίσης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την εφαρμογή καινοτόμων ιδεών από τις τοπικές επιχειρήσεις του δήμου Τυρνάβου οι οποίες είχαν μια δυναμική παρουσία στην έκθεση γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα πως πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση, στηρίζοντας με όλες μας τις δυνάμεις τον γεωργοκτηνοτροφικό και επιχειρηματικό κόσμο του δήμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ