ΜΕ ΤΟ Ν. ΓΑΤΣΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Χ. ΚΑΤΣΑΒΟΣ – ΧΡ. ΠΡΟΒΙΔΑ

Στο συνδυασμό “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης” και οι Γιάννης Γκαντούνας και Θωμάς Ζιάρρας

Με το συνδυασμό “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης” θα είναι υποψήφιοι οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Χαρίσιος Κατσαβός και Χρυσούλα Προβίδα – Χαρίτου.

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι ανεξαρτητοποιήθηκαν από την ομάδα του κ. Ευαγγέλου, συντάχθηκαν με τον υποψήφιο δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα και εξέφρασαν τη στήριξή τους στο υποψήφιο δήμαρχο δηλώνοντας στα ηλεκτρονικά μέσα ότι “ο Νίκος Γάτσας είναι ένας άνθρωπος έντιμος, με ήθος και καθαρότητα”.

Ο κ. Γάτσας με τη σειρά του έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους δύο αγαπητούς συναδέλφους στο δημοτικό συμβούλιο τον Χάρη Κατσαβό και τη Χρυσούλα Προβίδα για την απόφασή τους να είναι υποψήφιοι με το συνδυασμό μας για το δήμο Ελασσόνας που μας αξίζει”.

Ο Χαρίσιος Κατσαβός είναι ελεύθερος επαγγελματίας, δημοτικός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας. Ζει στην Κρανέα Ελασσόνας και είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του “Δευκαλίωνα” Κρανέας.

Η Χρυσούλα Προβίδα είναι εφοριακός, υπάλληλος της ΔΟΥ Λάρισας, δημοτική σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Ελασσόνας. Ζει στην Ελασσόνα, είναι παντρεμένη με τον γεωπόνο Νίκο Χαρίτο και έχει δύο παιδιά.

Στο συνδυασμό του Ν. Γάτσα ο Γιάννης Γκαντούνας και ο Θωμάς Ζιάρρας

Με το συνδυασμό “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης” θα είναι υποψήφιοι ο επί 8ετία πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δρυμού Γιάννης Γκαντούνας και ο αστυνομικός Θωμάς Ζιάρρας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Είναι μεγάλη χαρά να έχουμε μαζί μας στο ψηφοδέλτιο τον αγαπητό φίλο και συνεργάτη Γιάννη Γκαντούνα, έναν επιτυχημένο πρόεδρο της Κοινότητας Δρυμού και τον αγαπητό Θωμά Ζιάρρα, έναν νέο άνθρωπο με αγάπη για τον τόπο του. Τους ευχαριστώ θερμά για την απόφασή τους. Μαζί θα δουλέψουμε για το Δήμο Ελασσόνας που μας αξίζει”.

Ο Γιάννης Γκαντούνας διετέλεσε πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δρυμού από το 2003 έως το 2010 και δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας από το 2003 έως το 2006, είναι συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ