ΝΙΚΗ-ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «4» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Την πρόκρισή του στους «4» του κυπέλλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε ο Σμόλικας Φαλάνης, που μετά από καλή εμφάνιση ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Κιλελέρ επικρατώντας με 3-0.

Οι παίκτες του Β. Μπακογιάννη έδειξαν από νωρίς τις προθέσεις τους και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό, με τον Κακαζούκη να ανοίγει το σκορ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σημειώνοντας το 1-0 για την ομάδα του, ενώ με την έναρξη της επανάληψης ο Τσιρογιάννης πλάσαρε εύστοχα τον Παναγιωτόπουλο ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Το Κιλελέρ προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, ωστόσο οι επιθετικές ενέργειες των παικτών του δεν βρήκαν στόχο και στο 70’ ο Κακαζούκης έπιασε το σουτ και με δεύτερο προσωπικό τέρμα «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του, με το 3-0 να μένει μέχρι τέλους.

Ο Σμόλικας πανηγύρισε την πρόκριση συμπληρώνοντας την 4άδα, αφού το εισιτήριο έχουν πάρει ακόμη ο Δαμασιακός, ο Ηρακλής Λάρισας και ο ΠΟΕ.

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Σκούπρας, Καρέντζος, Σέτζας, Γκατζιούρας, Ζαμπέτας, Τσιρογιάννης, Κακαζούκης, Μπέτσης, Μαχούχας (65′ Μολάς), Πετράκης.

Α.Ε. Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης – Γιάννης Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Κολιός, Παλάσκας, Ζιόμπουρας, Ξηροκώστας, Αργύρης, Καρακάνος, Λαβαντσιώτης, Κουσιώρας (55′ Παπαχρήστος), Καρβούνης, Παπαγιαννούλης (70′ Αρσενόπουλος).

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ