«ΜΕ ΤΟ «ΝΕΟ ΚΙΛΕΛΕΡ» ΤΟΥ Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ Η ΣΤΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ

Με το συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» συστρατεύεται, ύστερα από συνάντηση του με τον Θανάση Νασιακόπουλο, η Στέλλα Χαρακοπούλου Πτυχιούχος Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστήριων με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Εργάζεται στις Κινητές Μονάδες της 5ης ΥΠΕ. Ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση από το 2009 και είναι ήδη εκλεγμένη σύμβουλος στην ΤΚ Βουναίνων.

Η κ. Χαρακοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν. Είναι γνωστό πως η εκλογική αυτή αναμέτρηση είναι κρίσιμη γιατί θα κληθούμε να αναδείξουμε νέους τοπικούς άρχοντες σε μια συγκυρία που χαρακτηρίζεται από ένα περιβάλλον υπέρτατων οικονομικών προβλημάτων, που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά. Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί μέγιστη πρόκληση και δύσβατο δρόμο.

Ως ενεργός πολίτης με βαθιά συναίσθηση των υπαρχουσών δυσκολιών που ταλανίζουν όλους εμάς και κυρίως τους νέους ανθρώπους, ως ενεργός πολίτης που ζει τον παλμό, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και παλεύει για το σήμερα και το αύριο, αισθάνομαι την ανάγκη και ταυτόχρονα την υποχρέωση να βοηθήσω αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια. Αποφάσισα με καθαρή κρίση, επίγνωση των δυσκολιών και απόλυτη συναίσθηση ευθύνης να συστρατευτώ με τον εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο Αθανάσιο Νασιακόπουλο  ώστε να ολοκληρώσουμε το δύσκολο έργο το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει».

Ο Δήμαρχος την καλωσόρισε στο συνδυασμό δηλώνοντας ότι η εμπειρία της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα είναι πολλαπλά χρήσιμη τη νέα τετραετία.

ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗΣ

Εν τω μεταξύ στο συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ» του Θανάση Νασιακόπουλου εντάχθηκε, ύστερα από συνάντηση του με το Δήμαρχο, ο επιχειρηματίας – αγρότης Σπύρος Ακριβούλης κάνοντας την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επιβάλλει την ανάγκη ευρύτερων συνεργασιών και συνένωσης δυνάμεων με στόχο την επιτυχημένη πορεία στο αύριο.

Με αυτή τη θέση ως βασική μου αρχή αποφάσισα τη συμπόρευση με το νυν Δήμαρχο Κιλελέρ Αθανάσιο Νασιακόπουλο και την ενεργή συμμετοχή μου στο συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ». Είμαι πεπεισμένος ότι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα στο δρόμο προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Ένας κοινός δρόμος, που οδηγεί στη νίκη και την αυτοδυναμία από την πρώτη Κυριακή».

Ο Δήμαρχος Κιλελέρ δήλωσε: «Σήμερα ανακοινώνουμε τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας «Νέο Κιλελέρ» του Σπύρου Ακριβούλη, ενός επιτυχημένου επιχειρηματία, ενός ανθρώπου ιδιαίτερα αγαπητού στην τοπική κοινωνία. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα προσωπικά αλλά πιστεύω και για τους άλλους υποψηφίους του συνδυασμού μας η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο μας. Είμαστε πλέον βέβαιοι ότι μαζί θα βαδίσουμε το νικηφόρο δρόμο της αυτοδυναμίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ