ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗ ΔΕ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

«Βιβλικές καταστροφές» χαρακτηρίζουν τις ζημιές που υπέστησαν οι αγρότες, κυρίως της ΔΕ Πλατυκάμπου, του Δήμου Κιλελέρ.  Σήμερα το απόγευμα, Μ.Σάββατο, χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού, όπως οι φωτογραφίες το μαρτυρούν, έπληξε αυτήν την περιοχή του Δήμου.

Παραγωγοί, ενδεικτικά αναφέρουμε,  δενδρωδών καλλιεργειών (αχλαδιού, ροδακίνου, κερασιού κ.λπ.), νεόφυτου τριφυλλιού, σιτηρών, νεόσπαρου βαμβακιού, καλαμποκιού, ρεβιθιών  και άλλων καλλιεργειών με την πρώτη επίσκεψη στα κτήματά τους αντελήφθησαν το μέγεθος της θεομηνίας. Συνειδητοποίησαν  ότι σε διάστημα λίγων λεπτών οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς εξανεμίστηκαν από την «οργή της φύσης».

Ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι ΔΕ Πλατυκάμπου και Αγροτικής ανάπτυξης  Γ. Κουκούτσης και Χρ. Χατζούλης  σε κοινή τους δήλωση ανέφεραν τα εξής : «Ζητάμε  την άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών του  ΕΛΓΑ έτσι ώστε να προβούν στην πλήρη καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν οι συνδημότες μας σήμερα το απόγευμα. Ο κρατικός μηχανισμός οφείλει να συντρέξει και να σταθεί αρωγός στο πλευρό των αγροτών του Δήμου Κιλελέρ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ