Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΙΛΑΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥΣΙΟ

Με τον συνδυασμό «Ενωμένο Κιλελέρ» του Θανάση Μούσιου θα είναι υποψήφια σύμβουλος στην Κοινότητα Νίκαιας η νυν πρόεδρος, κ. Βασιλική Πιλάτου. Η γνωστή εκπαιδευτικός και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών το θεσμό της Αυτοδιοίκησης με την ενεργό δράση της στην Κοινότητα Νίκαιας.

Μετά από συνάντηση που είχε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλελέρ, η κ. Πιλάτου τόνισε: « Αποδέχτηκα την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Κιλελέρ κ. Θανάση Μούσιου, για κοινό αγώνα στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο Δήμο Κιλελέρ και την Κοινότητα της Νίκαιας, με ένα ξεκάθαρο πλαίσιο αρχών. Η πίστη στις δημοκρατικές αρχές, ο πλουραλισμός των απόψεων, η συμμετοχικότητα, η αποκέντρωση ως δομικό στοιχείο μιας σύγχρονης διοίκησης και ο σεβασμός στον άνθρωπο, είναι ορισμένες από τις πολιτικές αξίες που μοιραζόμαστε και θα κάνουμε πράξη την επομένη των εκλογών.

Προσωπικά, θα δώσω τον αγώνα στην Κοινότητα της Νίκαιας και καλώ όλες τις συνδημότισσες και όλους του συνδημότες να στηρίξουν το «Ενωμένο Κιλελέρ» και να μου δώσουν τη δύναμη να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο που έχουμε ξεκινήσει. Για μια Νίκαια που όλοι θέλουμε και όλοι αγαπάμε!»

Από την πλευρά του ο κ. Μούσιος σημείωσε: « Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι την Βασιλική Πιλάτου στο « Ενωμένο Κιλελέρ » γνωρίζοντας ότι έχει πολλά να προσφέρει στο συνδυασμό μας και στη Νίκαια, που υπηρετεί επί σειρά ετών. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία προς όφελος της Νίκαιας. Θέλω να της ευχηθώ κάθε επιτυχία.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ