ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΪΚΟΣ: ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Σάμερ Αμάρι, μιλά για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο

Σε μία εποχή ιδιαίτερα απαιτητική που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς, η ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση δεν απαιτεί μόνο θέληση, ενθουσιασμό και ενδιαφέρον για τα κοινά. Χρειάζεται παράλληλα γνώση, εμπειρία, διαρκή παρακολούθηση των εξελίξεων, καινοτόμες σκέψεις καθώς και ικανότητα διοίκησης για την αντιμετώπιση,

εκτός των άλλων, και των πολλαπλών προβλημάτων και δυσχερειών που εμφανίζονται καθημερινά.  Απαιτείται παράλληλα όραμα, διαρκής αναζήτηση ευκαιριών, στόχευση και κατάλληλος προγραμματισμός για τη διαμόρφωση των εξελίξεων.

Όλοι εμείς στην «ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» πιστεύουμε στη λογική της συνέχειας στο Δήμο. Είμαστε περήφανοι για την πόλη που ζούμε, τους ανθρώπους της, την ιστορία της, τον πολιτισμό της, την τοπική οικονομία της, τις παραδόσεις της. Εκτιμούμε το έργο που έχει παραχθεί έως σήμερα. Στόχος μας δεν είναι να το απαξιώσουμε αλλά να το βελτιώσουμε, να το επεκτείνουμε και να προσθέσουμε νέες αναπτυξιακές ιδέες. Δε συμβιβαζόμαστε με μία απλή διαχείριση της πραγματικότητας. Σχεδιάζουμε τομές και δράσεις που μπορούν να προσδώσουν προστιθέμενη αξία στον σημαντικό πλούτο, υλικό και άυλο, που διαθέτει αυτή η πόλη.

Με τη βεβαιότητα ότι ο συνδυασμός «Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ» και ο επικεφαλής της Σάμερ Αμάρι διαθέτει τον ενθουσιασμό, την εμπειρία, τη γνώση αλλά και τη θέληση να διοικήσει το Δήμο που μένουμε και αγαπάμε με σεβασμό για το παρελθόν και όραμα για το μέλλον, ζητώ την ψήφο σας ώστε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε την «ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ».

Γιατί το μέλλον δεν ανήκει σε αυτούς που το περιμένουν αλλά σε αυτούς που συμβάλλουν στη δημιουργία του!

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1977 και διαμένει μόνιμα στον Τύρναβο.

Σπούδασε στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό τίτλο στο Banking & Finance από το Πανεπιστήμιο Loughborough της Αγγλίας. Μιλάει Αγγλικά.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον Τραπεζικό τομέα από το 2004.

Είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου μετέχοντας στο Δ.Σ. από το 2005. Το 2011 εκλέχτηκε στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου, θέση που κατέχει έως σήμερα.

Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Λιάπη και έχουν 3 παιδιά, τον Αντώνη (10 ετών), τη Ζωή (8 ετών) και τον Νίκο (4 ετών).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ