ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Εξαγγελία του Αστ. Ροντούλη από τα Δελέρια

Την ομιλία του στα Δελέρια έκανε χθες ο υπ. Δήμαρχος Τυρνάβου και επικεφαλής της Δράσης Πολιτών   κ. Στέλιος Ροντούλης , μπροστά σε ένα πολυπληθές ακροατήριο που παρακολουθούσε με μεγάλη προσοχή.

Αφού ο κ. Ροντούλης αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις της Παράταξής του για τα Δελέρια (αγροτική οδοποιία,  τοποθέτηση κρασπεδορείθρων στα κοινοτικά πάρκα, επανατοποθέτηση προτομής ευεργέτου Τζηλαλή , αποκατάσταση δρόμου στο Βερνόζι, ανόρυξη  δεύτερης γεώτρησης στον Γιακά , τοποθέτηση γέφυρας τύπου bailey στον Ξηριά , αφού πρώτα γίνει άμεσα μια πρόχειρη ράμπα , λύση στο πρόβλημα των αλόγων που καταστρέφουν καλλιέργειες,  λειτουργία παιδικής χαράς και γηπέδου μπάσκετ με φωτισμό στον αύλειο  χώρο του Σχολείου ) , στη συνέχεια εξήγγειλε ότι η Δράση  Πολιτών , εάν είναι η επόμενη δημοτική αρχή , δεν θα απαξιώσει τα Τοπικά Συμβούλια των Χωριών και θα ασκεί διοίκηση στηριζόμενη στη βούληση των Τοπικών κοινωνιών , όπως θα εκφράζεται μέσω των Λαϊκών Συνελεύσεων που θα οργανώνονται σε κάθε Κοινότητα.

Χαρακτηριστικά , ο κ. Ροντούλης τόνισε: ” Είμαστε αποφασισμένοι να σεβαστούμε πλήρως την έκφραση των Τοπικών κοινωνιών , μέσω των Τοπικών Συμβουλίων και των Λαϊκών Συνελεύσεων. Δεν θα γίνεται τίποτα ερήμην των Τοπικών κοινωνιών.Μαζί θα συνδιαμορφώνουμε το αναπτυξιακό μοντέλο των Χωριών μας.

Τίποτα δεν θα προχωρά χωρίς την συναίνεση των Τοπικών κοινωνιών “.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ