ΣΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ Ο ΣΑΜΕΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΜΑΡΙ

Ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε επίσης το πέτρινο δημαρχείο Αμπελώνα, τη ΔΕΥΑΤ και το αμαξοστάσιο, ενώ το βράδυ μιλάει στον Τύρναβο

Τον βρεφονηπιακό σταθμό και τους παιδικούς σταθμούς του Τυρνάβου επισκέφθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Τυρνάβου κ. Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλουμε».

Σε γνωστά λημέρια ο κ. Αμάρι καθώς διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τυρνάβου, συνομίλησε με το προσωπικό του βρεφονηπιακού σταθμού και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που τους απασχολούν.

Σε πολύ καλό κλίμα έγιναν και οι συναντήσεις με το προσωπικό των παιδικών σταθμών. Ο κ. Αμάρι συνομίλησε με το προσωπικό, άκουσε τις απόψεις τους για θέματα που αφορούν τους παιδικούς σταθμούς και τόνισε πως ως νέα δημοτική αρχή θα είναι δίπλα στους εργαζομένους αντιμετωπίζοντας το κάθε πρόβλημα άμεσα.

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Το πέτρινο δημαρχείο Αμπελώνα επισκέφθηκαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Τυρνάβου κ. Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλουμε» όπου συνομίλησαν με το προσωπικό και αντάλλαξαν απόψεις για θέματα που αφορούν την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Ο κ. Αμάρι τόνισε πως το Δημαρχείο Αμπελώνα αποτελεί ένα κόσμημα που πρέπει να αξιοποιείται κατάλληλα από κάθε δημοτική αρχή.

ΣΤΗ ΔΕΥΑΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δ. Τυρνάβου Αμάρι Σάμερ Αθανάσιος και υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Η Πόλη που Θέλουμε» στην ΔΕΥΑ Τυρνάβου και στο αμαξοστάσιο. Στην ΔΕΥΑ συνομίλησε με τον Διευθυντή κ. Τσαγκαράκο Σταύρο και τους υπαλλήλους της επιχείρησης για τα έργα που είναι σε εξέλιξη και το μέλλον της επιχείρησης.

Ο κ. Αμάρι συνεχάρη τον Διευθυντή και τους υπαλλήλους για την επαγρύπνησή τους ώστε να απολαμβάνουν οι δημότες ένα τόσο πολύτιμο αγαθό όπως το νερό στις καλύτερες συνθήκες ενώ επεσήμανε πως στο μέλλον ως νέα δημοτική αρχή θα είναι δίπλα στην επιχείρηση ώστε η επιχείρηση να πάει ένα βήμα παραπάνω. Στο αμαξοστάσιο συνομίλησε με τους προϊσταμένους και τους εργαζομένους όπου του έθεσαν τους προβληματισμούς τους για την καθημερινότητα αλλά και τις βελτιώσεις που χρειάζεται ο χώρος του αμαξοστασίου. Ο κ. Αμάρι έδωσε τα εύσημα σε όλους για τον αγώνα που κάνουν, κάτω από δύσκολες συνθήκες, για να καταφέρουν να διατηρήσουν τις πόλεις καθαρές και όμορφες αισθητικά ενώ τόνισε πως θα είναι δίπλα σε κάθε εργαζόμενο για οτιδήποτε χρειαστεί.

ΟΜΙΛΙΑ

Εν τω μεταξύ σήμερα Πέμπτη ο υποψήφιος δήμαρχος θα μιλήσει σε ανοικτή εκδήλωση στην πλατεία του Τυρνάβου στις 9.00 μ.μ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ