ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Δεν έχει μέτρο το θράσος κάποιων ανεγκέφαλων βάνδαλων, οι οποίοι αφού έσπασαν την κλειδαριά στο προαύλιο του κλειστού γυμναστηρίου του Αμπελώνα, μπήκαν στο εδωτερικό με μηχανάκια και κατέστρεψαν κάνοντας ροδιές τα φρεσκοβαμμένα ανοικτά γήπεδα μπροστά από το γυμναστήριο.

Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να βλέπουν το ωραίο και σπεύδουν με το περίσσιο θράσος που τους διακρίνει να το καταστρέφουν χωρίς ίχνος ντροπής και χωρίς κανένα σεβασμό για τα παιδιά που παίζουν σε αυτά τα γήπεδα, αλλά και προς την τοπική κοινωνία που πλήρωσε από το υστέρημά της για να ομορφύνει τα γήπεδα.

Φαίνεται όμως ότι αυτή τη φορά έγιναν αντιληπτοί και ίσως είναι θέμα ωρών να πληρώσουν για την πράξη τους.

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Εν τω μεταξύ με την ευκαιρία του ρεπορτάζ για τους βανδαλισμούς, γονείς μαθητών κατήγγειλαν ότι στο προαύλιο του γυμναστηρίου και των σχολείων χρήστες ναρκωτικών κάνουν χρήση σε απόμερα σημεία του αύλειου χώρου, ενώ στο χώρο πριν από καιρό βρέθηκαν και χρησιμοποιημένες σύριγγες.

Οι γονείς δεν κρύβουν την ανησυχία τους γιατί όπως σημειώνουν στο χώρο παίζουν το πρωί μικρά παιδιά που είναι εκτεθειμένα σε κινδύνους για την υγεία τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ