ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι ενόψει της νέας σεζόν, ενώ ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα από τα πρώτα φιλικά των «βυσσινί» με αντιπάλους της SL, με του παίκτες του Πέτριτς να μην έχουν πανηγυρίσει ακόμη νίκη, αφού τόσο στο ματς προετοιμασίας με τον Πανιώνιο

όσο και στο παιχνίδι με το νεοφώτιστο ΝΠΣ Βόλο αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Το απόγευμα της Τρίτης η ΑΕΛ προηγήθηκε των Βολιωτών στο 51ο λεπτό του αγώνα με τέρμα του Ντάουντα για να ισοφαρίσει στο 66’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Σαρμιέντο, για το τελικό 1-1.

ΑΕΛ (Α’ ημίχρονο): Ρίστιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Γκόλιας, Καρανίκας, Χοτζάλι, Μπάλλας, Φατιόν, Γιάκος, Νούνιτς, Σικάφκα.

ΑΕΛ (Β’ ημίχρονο): Κρίστινσον, Μπέρτος, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μιλτιάδης (76′ Νούσιος), Φιλίποβιτς, Στάνκοβιτς, Ντάουντα.

Βόλος (Α’ ημίχρονο): Γκαραβέλης, Φεράρι, Ζοάο, Ντεντάκης, Μαξ, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μυστακίδης, Ηλιόπουλος, Μάντζης.

Βόλος (Β’ ημίχρονο): Καραγκιόζης, Τσαούσης, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μήτογλου, Κορνέζος, Κυζιρίδης, Συμελίδης, Σαρμιέντο, Κορέλας, Διμηνάς.

ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Εξάλλου ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε και το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Πανιώνιο, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο στάδιο Καρπενησίου.

Ο Δούμτσιος με γυριστή κεφαλιά αιφνιδίασε τον Κρίστινσον στο 8ο λεπτό ανοίγοντας το σκορ για τους «κυανέρυθρους», ενώ η απάντηση της ΑΕΛ ήρθε στο 72’, με τον Στάνκοβιτς να πιάνει όμορφο σουτ και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

ΑΕΛ (Α’ Ημίχρονο): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μπράλιτς, Μόρας, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς, Χαλάτσης, Νούσιος, Σικάφκα.

ΑΕΛ( Β’ Ημίχρονο): Ρίστιτς, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Μπάλλας, Φατιόν, Πινακάς, Γιάκος, Φιλίποβιτς, Νούνιτς.

Πανιωνίος (Α’ Ημίχρονο): Κότνικ, Κούρντι, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Μίκο, Κόρμπος, Άρσε, Γλυνός, Δούμτσιος, Τσιλούλης (43′ Παπανικολάου).

Πανιώνιος (Β’ Ημίχρονο): 
Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Ευαγγέλου, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης, Παπανικολάου, Μπαξεβάνος, Λυμπεράκης, Οικονομίδης, Κραγιόπουλος, Καμαρά.

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της προετοιμασίας της η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει στο Καρπενήσι και τον Παναιτωλικό, σε παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ