ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Ληστεία με το καλημέρα σημειώθηκε σήμερα γύρω στις 8 π.μ. στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στο Συκούριο, όταν ένας άγνωστος δράστης εισήλθε στην Τράπεζα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και προτάσσοντας όπλα ζήτησε χρήματα από την ταμία της τράπεζας.

Οταν εκείνη του είπε ότι στο ταμείο δεν έχει χρήματα, με την απειλή του όπλου την ανάγκασε να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπήρχαν περίπου 10.000€, τα οποία πήρε ο δράστης και έφυγε ανενόχλητος για να εξαφανιστεί στη συνέχεια με συνεργό του που τον περίμενε μέσα σε αυτοκίνητο.

Οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο λίγο αργότερα έξω από το Συκούριο,και προφανώς επιβιβάστηκαν σε άλλο όχημα και έφυγαν σε άγνωστη κατεύθυνση.

Το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί από τον Τύρναβο εντοπίστηκε από αστυνομικούς και θα οδηγηθεί στην αστυνομία για αναζήτηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Εν τω μεταξύ η αστυνομία που αξιοποιεί όλες τις πληροφορίες που διαθέτει, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

φωτο αρχείου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ