ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου το 4ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Τυρνάβου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Μορφωτικό Σύλλογο Τυρνάβου.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ.Ιωάννης Κόκουρας ο οποίος καλωσόρισε τα χορευτικά που συμμετείχαν στο φεστιβάλ. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος τόνισε την σημασία της ενασχόλησης των νέων με την παράδοση καθώς αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο για όποιον θέλει να ατενίζει το μέλλον, ενώ τόνισε ότι ο Δήμος Τυρνάβου θα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες που γίνονται ειδικά για τα νέα παιδιά.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν τα χορευτικά των συλλόγων: Χορευτικό Όμιλος Βόλου, Χορευτικός Όμιλος Λάρισας, Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου, Σύλλογος Γυναικών Μακρυχχωρίου, Μορφωτικός Σύλλογος Τυρνάβου.

Παρόντες στο φεστιβάλ ήταν ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ.Χριστόφορος Κατσαρός ο οποίος απένειμε αναμνηστικούς επαίνους συμμετοχής και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Λάσκαρης Μανδηλάς και Γεώργιος Σακούτσιος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ