2 ΣΤΑ 2 ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΔΙΑΒΟΛΟΕΒΔΟΜΑΔΑ”

Συνεχίζει την νικηφόρα πορεία της στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ η ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, καθώς αυτή τη φορά επικράτησε εντός έδρας με 87 – 52 της Ελασσόνας, ζευγαρώνοντας τις νίκες της.

Η ομάδα της Ελασσόνας μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο καθώς από εκεί και μετά οι Αμπελωνίτες πάτησαν “γκάζι”, εκτοξεύοντας την διαφορά για το τελικό συν 35.

Στον Γυμναστικό Σύλλογο Αμπελώνα προετοιμάζονται πλέον για την «διαβολοεβδομάδα», καθώς μέσα σε επτά μέρες οι παίχτες του Γ.Σ.Α θα κληθούν να δώσουν δύσκολους και κρίσιμους αγώνες.

Αναλυτικότερα, το Σάββατο 2/11 στις 17:00 οι Αμπελωνίτες υποδέχονται τον Γ.Σ. Νίκαιας για το Πρωτάθλημα, την Τετάρτη 6/11 στις 19:00 υποδέχονται τον Γ.Σ. Αλμυρού για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Θεσσαλίας, ενώ το Σάββατο 9/11 ταξιδεύουν στα Τρίκαλα για να αντιμετωπίσουν στο ντέρμπυ της αγωνιστικής τον Α.Ο. Τρικάλων.

Το κλίμα στον Γ.Σ.Α είναι καλό, καθώς για πρώτη φορά από το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα, οι Χαντζιάρας – Γιαννόπουλος αναμένεται να έχουν στην διάθεσή τους όλους τους παίχτες της ομάδας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ