«ΔΙΠΛΩΣΕ» ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ Ο Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (ΦΩΤΟ)

Αχ. Ζυγελόπουλος: Τώρα δουλειά και ταμείο στο τέλος

Πιστοποιώντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο σωματείο ο Γ.Σ Τυρνάβου «δίπλωσε» τις νίκες του, αφού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΘ επικράτησε του Ηρακλή Χάλκης με σκορ 81-55, μπροστά σε δεκάδες οπαδούς του που έσπευσαν στο κλειστό του Τυρνάβου χειροκροτώντας τις προσπάθειες των αθλητών.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι και απέναντι σε ψηλά κορμιά οι παίκτες του Αχιλλέα Ζυγελόπουλου πιέζοντας σε όλο το γήπεδο έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με το σκορ στο +11, ενώ πατώντας γκάζι στην επανάληψη και βρίσκοντας κλεψίματα και «μεγάλα» σουτ άνοιξαν την ψαλίδα, κλείνοντας το τρίτο 10λεπτο με τη διαφορά να εκτοξεύεται στους 18 πόντους.

Το τέταρτο 10λεπτο ήταν μάλλον διαδικαστικού χαρακτήρα, με το τελικό 81-55 να αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-12, 34-23, 60-42, 81-55

Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ζυγελόπουλος): Στεφανής 2, Μπόσκος 3, Μάρκου 11, Χασαμπαλιώτης 9, Χατζημπήρος 2, Αμπντάλα 19 (2), Παπάζογλου 6 (1), Μουσουλής Απ. 4, Κακαρότζας 5 (1),Κότσιρας 8, Μουσουλής Γ. 10, Αρότσιος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Πατάκης): Γίτσας 6 (1), Ραμνιώτης 4, Ζιαβλάκης 30 (3), Θεοδωρούλης, Ντίκος 6,Νανούλης 4, Πουρίκας  2,Σταθάκος, Καλόγηρος 3.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΧ. ΖΥΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μιλώντας στο paidis.com ο τεχνικός της ομάδας Αχ. Ζυγελόπουλος περιέγραψε έναν δυνατό αντίπαλο και μια καλή εμφάνιση, δίχως να παραλείψει να ζητήσει ακόμη περισσότερη δουλειά από τους αθλητές του, αλλά και να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την προσέλευση και τη στήριξη που παρείχαν στο σύλλογο.

«Το κεφάλι κάτω και πολλή δουλειά ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αφού στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν φαβορί και όλοι οι αντίπαλοι είναι υπολογίσιμοι. Στόχος μας παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος να κάνουμε… ταμείο για το τι καταφέραμε», ανέφερε ο τεχνικός του Γ.Σ Τυρνάβου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Εξάλλου η διοίκηση του Γ.Σ Τυρνάβου ευχαριστεί τους φιλάθλους που από την ευρύτερη περιοχή αλλά και τη Λάρισα έδωσαν δυναμικό παρών στις κερκίδες του κλειστού της πόλης δημιουργώντας θαυμάσια και κυρίως αθλητική ατμόσφαιρα, αλλά και στηρίζοντας και οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται.

Σημειώνεται πως για πρώτη φορά σε αγώνα μπάσκετ στον Τύρναβο κόπηκαν εισιτήρια (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ενίσχυση στο συμβολικό ποσό του ενός ευρώ), ενώ οι κάτοχοι των αποκομμάτων θα πάρουν μέρος σε κλήρωση που θα γίνει στο επόμενο εντός έδρας ματς διεκδικώντας ένα δώρο έκπληξη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ