ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Γεν. συνέλευση παρουσία του Π. Σκουρλέτη-Το πρόγραμμα της επίσκεψης σε Λάρισα και Ελασσόνα

Εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για τις εγγραφές νέων μελών σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο και απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή στην ανοιχτή Γ.Σ του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη την ερχόμενη Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του 4ου ΔΣ Λάρισας τα μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

παραχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας σχετική συνέντευξη τύπου.

«Πρόκειται για τη συνέχεια μιας προσπάθειας με στόχο να δημιουργήσει ευρύτερες συμμαχίες στην κοινωνία προκειμένου ο ΣΥΡΙΖΑ ενισχυμένος από τη διαδικασία να αποτελέσει εναλλακτική διέξοδο για τους πολίτες», ανέφερε ο γραμματέας της Ν.Ε Π. Παπαγεωργίου σημειώνοντας πως «η κυβέρνηση της ΝΔ επιστρέφει στο μοντέλο που χρεοκόπησε τη χώρα έχοντας χαρακτηριστικά ακροδεξιάς ρητορικής, την ώρα που συγκεχυμένη παρουσιάζεται η κατάσταση και σε όλη την Ευρώπη, κάτι που καθιστά αναγκαία την παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ».

«Το συνέδριο της άνοιξης του ’20 αποτελεί σταθμό για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά, με στόχευση τη δημιουργία ενός κόμματος με αριστερό πρόσημο που θα εκφράζει την κοινωνία», κατέληξε ο κ. Παπαγεωργίου, καλώντας όλους για στήριξη της προσπάθειας και εγγραφές μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας αλλά και της φυσικής παρουσίας που απαιτείται στη συνέχεια.

«Η προσπάθεια “μαζικοποίησης” του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην κοινωνία», εκτίμησε από την πλευρά του ο αν. γραμματέας Β. Ζωγράφος, ενώ όπως αναφέρθηκε τα μηνύματα που αφορούν στις εγγραφές είναι ικανοποιητικά, με τη διαδικασία να βρίσκεται στην 4η εβδομάδα της, ενώ θα συνεχισθεί μέχρι και το συνέδριο του κόμματος.

Καλώντας όλους σε συμμετοχή στη συνέλευση της Πέμπτης παρουσία του Π. Σκουρλέτη ο γραμματέας της Νομαρχιακής ανακοίνωσε και το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψής του σε Λάρισα και Ελασσόνα που έχει ως εξής:

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου

12.30: Συνέντευξη του Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής

13.30: Συνάντηση με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη

17.30: Σύσκεψη του Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με τη Νομαρχιακή Επιτροπή στα γραφεία του κόμματος

19.30: Ανοιχτή γενική συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του Πάνου Σκουρλέτη, στο αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου

10.00: Συνάντηση του Πάνου Σκουρλέτη στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής με το Δ.Σ. των εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ

12.00: Συνάντηση με τον δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Γάτσα και περιήγηση στην πόλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Λάρισας ο Π. Σκουρλέτης θα μιλήσει με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στις νέες συνθήκες».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ