ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΚ!!!

Απάντηση στη σημερινή ανακοίνωση της παράταξης περί παράξενων πραγμάτων, από την εκπαιδευτικό ΠΕ 80 Ιωάννα Πετράκη που απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ (!) ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ/ΣΣΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΚ.

Νομίζω πως είμαι ο/η κάποιος/α συνάδελφος/ισσα που πήρε μετάθεση στα ΣΜΕΑΕΑ Λάρισας και κάποιος/α δεν πήρε με την αλλαγή του κενού ΠΕ8804 σε ΠΕ80, όπως ισχυρίζεστε. Επειδή λοιπόν όλοι  μιλάμε για διαφάνεια (δανείζομαι τα λόγια σας) και υπάρχει ηθική

υποχρέωση να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες με ποιο σκεπτικό μείωσε τα κενά η ΠΔΕ και πως άλλαξε το κενό στα ΣΜΕΑΕ ( συνεχίζω να δανείζομαι τα λόγια σας), αναλαμβάνω την ευθύνη να σας ενημερώσω εγώ προσωπικά μιας και με την ανακοίνωση σας φωτογραφίζετε εμένα (τα λόγια αυτά είναι δικά μου…), χωρίς καν να ενημερωθώ.

Ονομάζομαι Πετράκη Ιωάννα (ΠΕ80) και ήρθα με απόσπαση στο ΕΕΕΕΚ Λάρισας από την ΔΔΕ Καρδίτσας το προηγούμενο σχ. έτος 2018-2019. Πήρα μετάθεση για τα ΣΜΕΑΕ Λάρισας το τρέχον σχ. έτος 2019-2020 μετά από ένσταση μου σε ΠΔΕ Θεσσαλίας, ΚΥΣΔΕ και ΥΠΕΠΘ στις 19-3-2019, κατά των κενών- πλεονασμάτων του πίνακα Α του ΕΕΕΕΕΚ Λάρισας.

Στον εν λόγω πίνακα υπήρχαν 22 από τις 30 ώρες του εργαστηριακού μαθήματος «Αυτόνομη Διαβίωση» με Α’ ανάθεση στις ειδικότητες: ΠΕ78, ΠΕ80, ΠΕ8706 που δεν καλύπτονταν από τους οργανικά ανήκοντες εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας.

Για την ειδικότητα ΠΕ8804 περί ου ο λόγος, είχε ήδη δοθεί οργανικό κενό με 13 ώρες (8 ώρες από τις 30 του μαθήματος της «Αυτόνομης Διαβίωσης» και 5 ώρες από άλλο μάθημα Α’ ανάθεσης του τομέα Γεωπονίας). Το κενό ΠΕ 8804 δόθηκε για μετάθεση, αλλά προφανώς δεν καλύφθηκε, αφού κανένας συνάδελφος/ισσα δεν εκδήλωσε προτίμηση και οι ώρες έμειναν κενές. Λίγη έρευνα πριν την λάσπη δεν θα έβλαπτε.  Έτσι λοιπόν το κενό ΠΕ8804 δεν αλλάχτηκε ποτέ σε ΠΕ 80.

Επίσης είχε προηγηθεί αίτηση- ένσταση μου νωρίτερα προς το ΠΥΣΔΕ Λάρισας (15-3-2019), το οποίο και μου απάντησε ότι δεν είχα δικαίωμα να κάνω ένσταση στην παρούσα φάση. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!!!! Και συνεχίζοντας να μιλάμε για διαφάνεια (πάλι δανείζομαι τα λόγια σας…..), να σας ενημερώσω λοιπόν ότι κανένα κενό δεν αλλάχθηκε.

Ισα-ίσα η ένσταση μου δικαιώθηκε από το ΚΥΣΔΕ και το ΥΠΕΠΘ και δόθηκε ένα κενό επιπλέον αυτό του ΠΕ80. Στην ένστασή μου μάλιστα διεκδικώ ακόμη ένα οργανικό κενό και για τον τομέα της Γεωπονίας.

Τελειώνοντας συνάδελφοι/ισσες θέλω να υπενθυμίσω σε όλους μας ότι είμαστε εκπαιδευτικοί και η θέση μας είναι στα σχολεία, μαζί και δίπλα στα παιδιά. Έχω την τιμή και τη χαρά εδώ και δύο χρόνια να βρίσκομαι σε ένα σχολείο όπου Διεύθυνση, Εκπαιδευτικοί, Ειδικό και Βοηθητικό Προσωπικό δίνουν και την ψυχή τους ακόμα, για να επιστρέψουν οι

μαθητές με ένα τεράστιο χαμόγελο (που τόσο το έχουν ανάγκη), στο σπίτι τους.

Δυστυχώς τα κενά δεν καλύφθηκαν ακόμα και εγώ προσωπικά θλίβομαι που πρέπει να εξηγώ τα αυτονόητα εννιά μήνες μετά και λίγες μόνο ημέρες πριν τις εκλογές της ΕΛΜΕ (γιατί άραγε;) σε ανθρώπους που για τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες ρίχνουν λάσπη σπιλώνοντας υπολήψεις και θίγοντας ανθρώπους.

Σε ότι αφορά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ούτε την συγνώμη τους. Φροντίστε να ανασκευάσετε τις ανακρίβειες και τα υπονοούμενα σας για το πρόσωπο μου γιατί θα αναγκαστώ να ζητήσω την προστασία του νόμου άμεσα.

με περιμένουν οι συνάδελφοι και οι μαθητές μου αύριο.

ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ