ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ “ΡΕΜΒΗ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ενα από τα ιστορικότερα καφε – ουζερί του Αμπελώνα, η “Ρέμβη” στην κεντρική πλατεία πέρασε στην ιστορία μετά από απόφαση των ιδιοκτητών του να τερματίσουν τη δραστηριότητα με την υπάρχουσα μορφή και να περάσουν στα σύγχρονα καφέ ακολουθώντας τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις της κοινωνίας.

Με συνεχή και αξιόπιστη παρουσία στον Αμπελώνα από το 1996 μέχρι και το Νοέμβριο του 2019 το καφέ ουζερί “Ρέμβη” της οικογένειας Αγγελόπουλου, απέκτησε μόνο φίλους που αγάπησαν την οικογενειακή ατμόσφαιρα, την φιλική εξυπηρέτηση, τις ζεστές ανθρώπινες σχέσεις, τον άψογο καφέ, τους νόστιμους μεζέδες και το καθαρό τσίπουρο, αλλά και τον υπέροχο υπαίθριο χώρο που συνδυάζει τη φυσική δροσιά των δένδρων με την υπέροχη θέα του Ολύμπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο ως Ρέμβη λειτουργούσε από το 1979 έως το 1996 ταβέρνα επίσης γνωστή για τα υπέροχα πιάτα της και τη φιλική εξυπηρέτηση.

Τώρα η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελόπουλου αποφάσισε να δημιουργήσουν στον ίδιο χώρο ένα σύγχρονο καφέ φιλοδοξώντας να γίνει το αγαπημένο στέκι και οι καφέδες που θα προσφέρουν η αγαπημένη συνήθεια όλων των Αμπελωνιτών.

Το νέο σύγχρονο καφέ αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στις αρχές του 2020 αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί η ριζική ανακαίνιση του χώρου, ώστε να καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις αισθητικής και ποιότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ