ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΝΙΚΟΣ ΓΑΤΣΑΣ

Ανοιχτές συναντήσεις με κατοίκους συνεχίζει να έχει ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, παρουσία αντιδημάρχων, προέδρων και τοπικών συμβούλων. Αυτή τη φορά σειρά είχε Δημοτική κοινότητα Στεφανοβούνου με τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Ηλία Παναγιωτίδη  να καλωσορίζει τόσο τον δήμαρχο όσο και τους αντιδημάρχους κ. Ιω. Νάνο, κ. Γ. Κατσιούρα και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γ. Κυριλλίδη

όπου όλοι μαζί συνομίλησαν με τους κατοίκους και έθεσαν επί τάπητος θέματα που αφορούν τη δημοτική ενότητα.

Κύριο μέλημα όλων η καθημερινότητα , η καθαριότητα, ο σωστός φωτισμός του οικισμού και η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων στους αγροτικούς δρόμους. Είναι μία κοινότητα ναι μεν δίπλα στην Ελασσόνα ωστόσο δεν διαφέρουν οι ανάγκες και τα προβλήματα της. Με καλή συνεργασία και επικοινωνία των υπηρεσιακών παραγόντων μπορούν να δρομολογηθούν και να επιλυθούν πολλά θέματα.

Ο κ. Νίκος Γάτσας δήλωσε : « Όλες οι δημοτικές ενότητες έχουν για εμάς την ίδια σημασία και θα είμαστε κοντά σε όλους τους δημότες. Ο Δήμος μας είναι μεγάλος και με πολλές απαιτήσεις. Χρειάζεται όλοι μας να κατανοήσουμε τόσο τις ανάγκες μας όσο και τις υποχρεώσεις μας, ώστε το έργο του Δήμου προς τους δημότες να γίνεται ευκολότερα. Με χαροποιεί πολύ το γεγονός που σήμερα βλέπω πολλούς νέους οι οποίοι ήρθαν να συνομιλήσουν μαζί μας. Τα προβλήματα πάντα λύνονται ευκολότερα όταν τα συζητάς και τα αντιμετωπίζεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ