ΣΤΗ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στην ορεινή κοινότητα Βερδικούσσης φιλοξενήθηκαν κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων πρόσκοποι του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και συγκεκριμένα του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμπελώνα με επικεφαλής τον κ. Μ. Πιτένη.

Οι έφηβοι πρόσκοποι επισκέπτονται όμορφες τοποθεσίες εκδρομής, ώστε να εμπεδώσουν τις αρχές του προσκοπισμού. Η ορεινή Βερδικούσια με την ομορφιά της είχε όλα αυτά που ζητάει ένα σώμα προσκόπων, ώστε η εκδρομή τους να γεμίσει με όμορφες εικόνες και εμπειρίες.

Ο Δήμος Ελασσόνας και η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή διά της προέδρου της Ευαγγελίας Θεοδωράκη αποδέχτηκαν το αίτημα του Σώματος Προσκόπων και του διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ. Σ. Καραμπούλα να φιλοξενήσουν τους προσκόπους στο χώρο του δημοτικού σχολείου.

Η κ. Θεοδωράκη δήλωσε: «Το σχολείο υποδέχτηκε τους 35 εφήβους προσκόπους με τους συνοδούς τους και παρείχε σε αυτούς ένα ζεστό και καθαρό περιβάλλον. Τα παιδιά φιλοξενήθηκαν και κοιμήθηκαν στο χώρο του σχολείου και με ορμητήριο αυτό έκαναν εξορμήσεις στη γύρω περιοχή ανακαλύπτοντας το φυσικό πλούτο της.

Ο Δήμος μας είναι πάντα ανοιχτός σε τέτοιες συνεργασίες και επισκέψεις, ώστε πρόσκοποι και όχι μόνο να μπορέσουν να ανακαλύψουν τις ομορφιές του τόπου μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ