ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠΟΠ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε σαφώς πιο ήρεμο κλίμα πραγματοποιήθηκε τελικά χθες το απόγευμα η έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του ΑΣΕΠΟΠ Τυρνάβου που είχε σαν κυρίαρχα θέματα συζήτησης το θέμα της διαγραφής 17 μελών του συνεταιρισμού επειδή δεν παρέδωσαν καθόλου προϊόντα, αλλά και της διαγραφής και άλλων 40 περίπου μελών που παρέδωσαν μικρότερες από τις προβλεπόμενες στο καταστατικό ποσότητες.

Οπως διαφάνηκε χθες και καταγράφηκε στην ψηφοφορία που ακολούθησε για τους 17 η πλειοψηφία των μελών τάχθηκε κατά της διαγραφής τους, με αποτέλεσμα να μην μπει καν σε ψηφοφορία το θέμα που αφορούσε τα 40 περίπου μέλη που παρέδωσαν μειωμένες ποσότητες.

Επίσης κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέλευσης ξεκαθαρίστηκε ότι αναφορικά με το θέμα του επενδυτικού σχεδίου δεν ελήφθη καμία απόφαση για την υλοποίησή του ούτε πρόκειται να ξεκινήσει κάτι αν δεν υπάρξει απόφαση γενικής συνέλευσης. Εκείνο που έγινε ήταν μία προεγγραφή του συνεταιρισμού σε πρόγραμμα για να μην χαθεί η προβλεπόμενη επιδότηση σε περίπτωση που αποφασιστεί η υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ