ΣΟΥΒΛΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΣΤΗ “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Σε μια προσπάθεια να καλύψει όσο το δυνατόν καλύτερα τις απαιτήσεις της πελατείας της η ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” στον Αμπελώνα, κάθε Παρασκευή – Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, σερβίρει πέρα από όλα τα γνωστά της πιάτα και κοτόπουλο, χοιρινό και πρόβειο κεμπάπ. Μάλιστα κάθε Σάββατο θα σερβίρει και αρνί στη σούβλα.

Γνωστή για την ποιότητα όλων των πιάτων της που προετοιμάζονται με μεράκι και με τις πλέον αυστηρές συνθήκες υγιεινής, η “Σαντορίνη” ετοιμάζει με το ίδιο μεράκι για σας και κρέατα στη σούβλα, με αυστηρά επιλεγμένη πρώτη ύλη.

Η ταβέρνα – ουζερί “Σαντορίνη” στον Αμπελώνα με όλα τα γνωστά της πιάτα κρεατικών και ψαρικών της ώρας, με μαγειρευτά και νηστίσιμα, με χειροποίητες σαλάτες αλοιφές και εποχής, με ποιοτικό κρασί και τσίπουρο τώρα και με κεμπάπ και ψητό αρνί, μπορεί να γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός για τις εξόδους σας.

Ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα. Σας περιμένει μεσημέρι και βράδυ καθημερινά εκτός Δευτέρας. Πληροφορίες στο τηλ. 24920 32505.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ