Δ. ΒΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, οι αντιφάσεις και τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής και οι προοπτικές του ΣΥΡΙΖΑ θα συζητηθούν σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με ομιλητές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργούς Δημήτρη Βίτσα και Γιάννη Ραγκούση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Τύρναβο στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 18:00.

Σε ανακοίνωση – κάλεσμα της οργάνωσης Τυρνάβου του κόμματος αναφέρονται τα εξής:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ από θέση ευθύνης απέναντι στα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος, ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, αφενός κρατά συναινετική στάση όπου αυτό είναι αναγκαίο και εφικτό, όπως στο ζήτημα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας και αφετέρου κριτική έως μηδενική ανοχή σε σημαντικά ζητήματα τα οποία διακυβεύονται με τους χειρισμούς της κυβέρνησης της ΝΔ.

Η επίθεση στον κόσμο της εργασίας, με τις απολύσεις στην Πειραιώς και στον ΟΤΕ, τα πεπραγμένα σε βάρος των συλλογικών συμβάσεων, τα αλλεπάλληλα κρούσματα αστυνομικής βίας, η επίθεση στην Παιδεία και η προσπάθεια για συρρίκνωση, υποχρηματοδότηση και αλλοίωση του δημόσιου χαρακτήρα της, ο απόηχος από το ταξίδι του Κ. Μητσοτάκη στην Αμερική, η μη συμμετοχή στη Σύσκεψη του Βερολίνου, οι αμφίβολης αποτελεσματικότητας διπλωματικοί χειρισμοί, η μη αξιοποίηση του αναβαθμισμένου κύρους που απέκτησε η χώρα με τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και άλλα σοβαρά πολιτικά και κοινωνικά θέματα είναι κάποια από τα σημαντικά ζητήματα.

Τα ζητήματα αυτά καθώς και οι αντιφάσεις και τα αδιέξοδα της Κυβερνητικής πολιτικής θα συζητηθούν σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με ομιλητές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ     κ. Βίτσα Δημήτριο   και    κ. Ραγκούση  Ιωάννη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Τύρναβο στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο στις 25 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ