ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Από τον ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώθηκαν προγραμματισμένες διακοπές για την Κυριακή και τη Δευτέρα στην πόλη της Λάρισας αλλά και ευρύτερα με στόχο την κατασκευή δικτύου. Οι διακοπές θα γίνουν σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

26/1/2020

7:45:00 πμ έως 3:00:00 μμ

α) Τ.Ε.Ι., AQUA LAND, LIDL (Περιοχή Αγ. Θωμά), β) Εργατικές κατοικίες Αγ. Θωμά, γ) Γεωργική Σχολή, ΚΕΓΕ.

8:30:00 πμέως 2:00:00 μμ

α) Πελάτες κατά μήκος Επαρχιακού δρόμου Λάρισας – Νίκαιας από το πρατήριο υγρών καυσίμων Κατσιρούλη μέχρι Νίκαια, β) Αρωγή, γ) Βορειοδυτικό τμήμα και κέντρο Νίκαιας.

27/1/2020

7:30:00 πμ έως 9:30:00 πμ

Πόλη Λάρισας: α) Οδό Ερμουπόλεως, β) οδό Ακαδημίας, από το ύψος της οδού Ερμουπόλεως, έως την οδό Κεφαλληνίας, γ) οδό Λιβαδίου, από το ύψος της οδού Αχιλλέως, έως την αρχή της οδού Λιβαδίου.

9:30:00 πμ έως 3:00:00 μμ

Πόλη Λάρισας: α) Οδό Ικτίνου, από το ύψος της οδού Καλλικλέους, έως την οδό Μενελάου, β) οδό Καλλίπολης, από το ύψος της οδού Μενελάου, έως την οδό Ιπποδρόμου, γ) οδό Ικτίνου, από το τέλος αυτής έως την οδό Καλλικλέους, δ) οδό Καλλιστράτους, από το ύψος της οδού Καλλίπολης, έως την οδό Δαιδάλου, ε) οδό Καισαρείας, πλησίον Καλλίπολης, ζ) οδό Μενελάου, από το ύψος της οδού Ικτίνου, έως την οδό Γρυπογιάννη, η) οδό Καλλιρόης, θ) οδό Ανδρομένους, ι) οδό Καλλικράτους, από το ύψος της οδού Μενελάου, έως την οδό Ιπποδρόμου καθώς και από τον αριθμό 32 έως τον αριθμό 43 της ίδιας οδού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ