ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το «πράσινο» πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Πλούσια η αγωνιστική δράση για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και αυτό το Σαββατοκύριακο (11-12 Μαϊου) κυρίως σε ατομικά αγωνίσματα.

Το «πράσινο» πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Πλούσια η αγωνιστική δράση για τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και αυτό το Σαββατοκύριακο (11-12 Μαϊου) κυρίως σε ατομικά αγωνίσματα.

Ξεχωρίζει ο δεύτερος τελικού του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου σάλας απέναντι στην ΑΕΚ καθώς και τα πανελλήνια πρωταθλήματα στην ξιφασκία.

Παράλληλα σημαδιακή είναι η πρώτη συμμετοχή αθλητή του Παναθηναϊκού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας με αμαξίδιο στο Μαρούσι

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.295 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11 Μαϊου

09:30 και 12:00 Μαρούσι, Helehpo, πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας ΑΜΕΑ με τη συμμετοχή του αθλητή του ΠΑΟ, Απόστολου Δαβή

09:30 ΣΕΦ Πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ στους Παμπαίδες με τη συμμετοχή των αθλητών του ΠΑΟ Παναγιώτη Κυριακόπουλου, Ιάσωνα Θωμαϊδη, Πάνο Θωβαϊδη, Ηλία Κωνσταντέλο και Θωμά Μπεχράκη.

10:00 Ύπατο Βοιωτίας, τοπικό πρωτάθλημα Αττικής ποδηλασίας συμμετεχουν από πλευράς ΠΑΟ οι: Λαβαρη (γυναικων) Ζδραλης, Γκαζωνης, Κουρης, Καρατζενης, Ζεγκλης, Κυδωνης (ανδρων), Πιπινης, Ζακυνθινος, Κανελλοπουλος, Μιχαλης, Καφριτσας, Παπαδομιχελακης Γιαννης, Γουδας και Μεσσηνιος (Μαστερ)

09:30 Άγιος Κοσμάς, Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ16

09:30 Αγία Βαρβάρα, πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας U11, U13, U15 με τη συμμετοχή των Γκιοκέζα και Κοκκώση

09:30 ΟΑΚΑ, πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας ξίφους μονομαχίας με τη συμμετοχή των Μιμηγιάννη, Χαρμανίδου, Αντωνίου, Γούση, Ταπίνη, Λαμπροπούλου, Νίκα, Κορδωμένου, Γιαννοπούλου, Σάββα και Παύλου. τους άνδρες συμμετέχουν οι Καββαδίας, Καρακασιλιώτης, Δακουτρός, Αργυρόπουλος, Μαρινάκης, Θολούλης, Ραγκούσης, Γιαννούλης, Πιτσάκης, Νικολίτσας, Παυλόπουλος, Κατσίνης και Αντωνακάκης.

10:00 Τυνησία, παγκόσμιο κύπελλο ξιφασκίας με τη συμμετοχή της Δέσποινας Γεωργιάδου

11:30 «Π.Γιαννακόπουλος» Β Φάση ΈΣΚΑ παγκορασίδων Παναθηναϊκός-ΚΑΟ Μελισσίων

14:15 AO Λεόντειος -Παναθηναϊκός μπάσκετ Παμπαίδες νοκ άουτ ματς πρωταθλήματος Β΄ Φάσης ΕΣΚΑ

19:00 Ηλιούπολη, Πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης εφήβων Ηλιούπολη-Παναθηναϊκός

Κυριακή 12 Μαϊου

09:30 Αγία Βαρβάρα, πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας U11, U13, U15 με τη συμμετοχή των Γκιοκέζα και Κοκκώση

09:30 ΟΑΚΑ, πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας ξίφους μονομαχίας με τη συμμετοχή των Μιμηγιάννη, Χαρμανίδου, Αντωνίου, Γούση, Λαμπροπούλου, Ταπίνη, Νίκα, Κορδωμένου, Γιαννοπούλου, Σάββα και Παύλου. Στους άνδρες συμμετέχουν οι Καββαδίας, Καρακασιλιώτης, Δακουτρός, Αργυρόπουλος, Μαρινάκης, Θολούλης, Ραγκούσης, Γιαννούλης, Πιτσάκης, Νικολίτσας, Παυλόπουλος, Κατσίνης και Αντωνακάκης.

10:00 Ιπποκράτειος, αγώνας ποδηλασίας με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού συμμετεχουν Λαβαρη (γυναικων) Ζδράλης, Γκαζώνης, Κουρής, Καρατζένης, Ζεγκλής, Κυδωνης (ανδρων), Πιπίνης, Ζακυνθινός, Κανελλόπουλος, Μιχάλης, Καφρίτσας, Παπαδομιχελάκης, Γούδας και Μεσσήνιος (Μαστερ)

10:00 Μαλακάσσα, Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο πιστόλι ταχύτητας

10:00 Άγιος Κοσμάς,διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου

11:00 Ηλιούπολη, Παναθηναϊκός-ΑΝΟ Μεταμόρφωσης Πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης εφήβων

12:30 Πικέρμι, Αετός Πικερμίου-Παναθηναϊκός παγκορασίδες ΕΣΚΑ

16:00 Ηλιούπολη, Παναθηναϊκός-ΝΟ Βουλιαγμένης, πανελλήνιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης εφήβων

19:00 Κυψέλη, 2ος τελικός ποδοσφαίρου σάλας ΑΕΚ-ΠΑΟ

ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Κάρτες Διαρκείας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.