Agenda

ΣΑΒΒΑΤΟ SKG: Με θρυλικούς Cypress Hill, Thessaloniki Pride και Σύγχρονο Χορό

Σούπερ Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Parallaxi
σαββατο-skg-με-θρυλικούς-cypress-hill-thessaloniki-pride-και-σύγχρ-457575
Parallaxi

Σούπερ Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Oδηγός ημέρας #Parallaxi με τα MUST GO. Απολαύστε:

Οι Cypress Hill στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τους θρυλικούς Cypress Hill, ένα από τα μεγαλύτερα και επιδραστικότερα ονόματα στην ιστορία του hip-hop. Το Σάββατο 22 Ιουνίου, στο Fix Factory Of Sound Open Air, θα ζήσουμε την πιο εθιστική βραδιά του καλοκαιριού με τα κλασικά “Insane in the Brain”, “I Wanna Get High”, “(Rock) Superstar” και πολλά ακόμα! Δωδέκατος Πίθηκος, Anser x Εversor και Junior SP είναι τα ονόματα που θα πλαισιώσουν τους μεγάλους Cypress Hill!

*Το Σάββατο 22/6 στις 18.00 στο Fix Factory of Sound, oι πόρτες ανοίγουν στις 18.00 

Παράσταση σύγχρονου Χορού “ VOICES ” στο Θέατρο Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών

Οι ερμηνευτές ορίζουν την πορεία τους μέσα στο χωροχρόνο διατηρώντας τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητά τους ενώ συχνά συντονίζονται ενεργειακά και συναισθηματικά. Το εγώ γίνεται εμείς και το αντίστροφο. Η χορογράφος μελετά την ψυχολογία του συνόλου, σχολιάζει στερεότυπες αλλά και ακραίες συμπεριφορές και κορυφώνει τη δράση παρασύροντας το κοινό με τις ορμητικές χορογραφίες δεκαοχτώ ερμηνευτών. Concept-Χορογραφία: Κατερίνα Αντωνιάδου

*Σάββατο 22 Ιουνίου 21:00 στο Θέατρο Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών ΚΘΒΕ, Τιμές εισιτηρίων, Γενική Είσοδος: 10 €, Φοιτητικό-Ανέργων: 8 €, ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: ΤΑΜΕΙΑ ΚΘΒΕ (Τ.2315 200 200) 

8o Thessaloniki Pride

Κορυφώνεται σήμερα το μεγάλο 8ο Thessaloniki Pride. Το Σάββατο, 22 Ιουνίου, το φεστιβάλ μεταφέρεται στο Λευκό Πύργο από τις 12 το μεσημέρι. Από εκεί ξεκινάει και η μεγάλη παρέλαση στις 19:00, για να καταλήξει στο ίδιο μέρος δύο ώρες μετά, οπότε και θα ξεκινήσει η συναυλία με τη συμμετοχή της Κατερίνας Στικούδη, των House of Drama, της Πωλίνας και άλλων.

*Σάββατο 22 Ιουνίου, από τις 12 το μεσημέρι, στον Λευκό Πύργο

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα