Agenda

To αγαπημένο bar της Θεσσαλονίκης που κλείνει 30 χρόνια και το γιορτάζει επικά!

Το πάρτι που δεν πρέπει να χάσεις.

Parallaxi
to-αγαπημένο-bar-της-θεσσαλονίκης-που-κλεί-506135
Parallaxi

To Διατηρητέο κλείνει τα 30 του χρόνια και το γιορτάζει την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου επικά με τον Κώστα Τουρνά στο Mylos Club. 

Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του την ζωή μουσικός. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά “δικά μας” τραγούδια…από αυτά που “βρίσκουν” την καρδιά μας. Τα πρώτα βήματα του με τους POLL, μας άφησαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί και παρουσιαστεί στην μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή.

Από τα « ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ» και το ” ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ”, μέχρι το ” ΚΛΕΒΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ” και το ” ΤΟΥΡΝΑΣ ’11”, ο καινοτόμος Τουρνάς, ήταν και είναι μόνιμα σε δράση. Η πορεία του γνωστή σε όλους. Αδιάκοπη προσφορά, με μια πλούσια πορεία μέχρι σήμερα.

Στην εμφάνιση του την Παρασκευή 1 Νοεμβριου, στο club του Μύλου γίνεται αναδρομή στην σαραντάχρονη πορεία του, που διαρκεί περίπου 2.30 ώρες με την συνδρομή των αγαπημένων του συνεργατών,

ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΠΑΝEΛΗ (Κιθάρα – Τραγούδι),

ΚΩΣΤΑ ΒΗΧΟ (Μπάσο),

ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΣΧΑΛΗ (Tύμπανα)

ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΑΛΑΦΑΤΙΑΔΗ (Πιάνο/Πλήκτρα),

και τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΝΤΑ (Μίξη Ήχου)

Το Διατηρητέο

Το Διατηρητέο, στον πρώτο όροφο ενός από τα πιο όμορφα διατηρητέα κτίρια της πόλης του 1938, το μέγαρο Ηλία Ηλιάδη, στην Ικτίνου 12, άνοιξε το 1990 και σφράγισε τη ζωή και τη διασκέδαση της πόλης. Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες μεγάλωσε δυο γενιές· τους τότε εικοσάρηδες που χόρεψαν, ήπιαν, ερωτεύτηκαν, χώρισαν, ξανάσμιξαν, έκαναν παιδιά, και στη συνέχεια τα παιδιά τους που συνέχισαν την παράδοση στο αγαπημένο αυτό μαγαζί. Tο μυστικό του είναι πως κάθε λίγους μήνες ο μοναδικός χώρος αλλάζει πρόσωπο, καθώς η διακόσμηση παίρνει θεαματικές διαστάσεις και με διαφορετική κάθε φορά ιστορία σε ταξιδεύει σε άλλους κόσμους.

Γνωστό σε όλους τους Θεσσαλονικείς, αγαπημένο στέκι με τα θρυλικά πάρτι, τα ρεβεγιόν που αφήνουν ιστορία, αναμνήσεις και απίστευτες μουσικές στον μαγικό χώρο που αγαπάει η Θεσσαλονίκη, στον πρώτο όροφο του αριθμού 12 της Ικτίνου. Το Διατηρητέο έγινε λοιπόν 30!

***

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μύλος Club

Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία

Ωρα προσέλευσης: 21:30

Ώρα έναρξης 22:30

Προπωληση, Ταμείο: 9€

Σημεία Προπώλησης

– Σάρωθρον, Cafe bar (Κατούνη 17,Λαδάδικα)

– Ιπποπόταμος (Πλατεια Αγίου Γεωργιου 7, Ροτόντα)

– 16 the bar, (Κανάρη 1,Σταυρούπολη)

– Διώροφον, Cafe bar (Κερασούντος 81, Καλαμαριά)

Κρατήσεις: Αποστολή στο inbox της σελίδας Mylos Club Thessaloniki στο fb με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα