Ελλάδα

Εντοπίστηκε η 71χρονη αγνοούμενη από την Νεάπολη Θεσσαλονίκης

Η περιπέτεια της κας Στεργιανής Γαλάνη έληξε.

Parallaxi
εντοπίστηκε-η-71χρονη-αγνοούμενη-από-τη-454631
Parallaxi

Η περιπέτεια της κας Στεργιανής Γαλάνη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Γαλάνη, είναι καλά στην υγεία της.

Συγκεκριμένα, η 71χρονη χάθηκε την 31/05/2019, από το σπίτι της στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT,  για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, την Τετάρτη, 12/06/2019 κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη, από εθελοντές της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, συνεργάτες του SILVER ALERT. Η κα Στεργιανή, είναι καλά στην υγεία της.

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο. 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα