Ελλάδα

Επικίνδυνα φυτοφάρμακα μέσα στους δρόμους της Ορμύλιας;

Βυτιοφόρο στους δρόμους του χωριού σκόρπισε στην κυριολεξία υπολείμματα επικίνδυνου φυτοφαρμάκου πάνω στο οδόστρωμα. 

Parallaxi
επικίνδυνα-φυτοφάρμακα-μέσα-στους-δρ-475584
Parallaxi

Μια απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως χθες στην Χαλκιδική, όταν ένας πολίτης δημοσίευσε στο προφίλ του στο fb εικόνες από τη νυχτερινή πορεία ενός βυτιοφόρου στους δρόμους του χωριού που σκόρπισε στην κυριολεξία υπολείμματα επικίνδυνου φυτοφαρμάκου πάνω στο οδόστρωμα.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

”Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν είδα ποιος ήταν αυτός που μοίρασε πάλι δηλητήριο στο χωριό και ακολουθώντας τη διαδρομή του, αφού πέρασε από το πάρκο και τη παιδική χαρά το βυτίο άδειασε και δεν άφησε άλλα ίχνη ώστε να διαπιστώσω ποιος ήταν και να κινηθώ πλέον νομικά εναντίον του.

Η παρούσα δημόσια ανάρτηση αποτελεί παράλληλα και καταγγελία για την οποία ζήτω από τους αιρετούς του τόπου μας να ενεργήσουν κινητοποιώντας την αρμόδια αρχή, γιατί το θράσος και η αδιαφορία πλέον περιττεύει και από τα μηνύματα που έλαβα προβλέπω φαινόμενα αυτοδικίας”,

Λογικά αυτόν τον συγχωριανό μας κάποιοι τον είδαν, δεν σκέφτηκαν να του πούνε μια κουβέντα ή να παραπονεθούν αρμοδίως; Ή θεωρείται πλέον δεδομένο ότι τα δηλητήρια θα αδειάζουν μέσα στους δρόμους του χωριού;

Η ευαισθησία μας για την περιβαλλοντική ρύπανση φτάνει μέχρι τη βόρεια Χαλκιδική στην οποία δεν έχουμε οικονομικά συμφέροντα και στον τόπο μας εθελοτυφλούμε;”.

Επικοινωνήσαμε με το τοπικό αστυνομικό τμήμα στο Βατοπέδι όπου μας ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει σχετική καταγγελία και πως πληροφορήθηκαν την είδηση από τα social media. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε μετά από προτροπή της δημοτικής ενότητας του δήμου Πολυγύρου με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο αλλά στάθηκε αδύνατο να βρεθεί ώστε να επιβεβαιώσει την καταγγελία.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα