Ελλάδα

Νέα στοιχεία στο φως για την υπόθεση του θανάτου λογιστή στη Σητεία

Τα νεότερα για την υπόθεση που συγκλόνισε τη Σητεία.

Parallaxi
νέα-στοιχεία-στο-φως-για-την-υπόθεση-το-593264
Parallaxi
Εικόνα Twitter

Σε φάση προανάκρισης βρίσκεται η υπόθεση του θανάτου ενός λογιστή από τη Σητεία, ο οποίος στις 21 Νοεμβρίου του 2019 πήγε σε ένα ραντεβού με πελάτες και φίλους, προκειμένου να εισπράξει χρήματα που του χρωστούσαν και λίγο αργότερα βρέθηκε δηλητηριασμένος από μορφίνη.

Ο λόγος για τον Τηλέμαχο Κακουλίδη, που βρέθηκε νεκρός στις 5:30 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Στέφανου Ξανθουδήδου και Δωρητή Σπυριδάκη στην Πάνω Γειτονιά της Σητείας.

«Του έκαναν ένεση με ισχυρή δόση μορφίνης και αυτό τον αποτελείωσε. Ήξερα πως ο γιος μου δεν ασχολιόταν με ουσίες. Κάτι του έκαναν πριν για να τον ακινητοποιήσουν», λέει ο ο πατέρας του. 

«Δε φοβόμαστε τίποτα και κανέναν, θέλουμε μόνο να λάμψει η αλήθεια για το παιδί μας για να μην έχει την τύχη του κι άλλος νέος», είπε η μητέρα του στην τηλεόραση του Alpha.

Η ιατροδικαστής ξεκαθάρισε πως αιτία θανάτου είναι δηλητηρίαση από μορφίνη, η οποία έχει τοξική δράση.   

«Οι μύτες των παπουτσιών του είχαν φθαρεί, γεγονός που δείχνει ότι σύρθηκε στο σημείο όπου εγκαταλείφθηκε. Θα μπορούσε να είχε σωθεί, αλλά πέθανε αβοήθητος. Πάρθηκαν δείγματα από τα νύχια του για πιθανά σημάδια πάλης.»

«Του κολλούσαν επειδή είχε οικονομική άνεση. Πάτησαν στη θλίψη του για τον θάνατο του αδελφού του και τον εκμεταλλεύονταν. Ήταν λογιστής τους και του χρωστούσαν χρήματα. Δεν του τα έδιναν», είπε μεταξύ άλλων  ο πατέρας του θύματος.  

«Ο φόβος του ήταν μήπως είχε καρκίνο, όπως και ο αδελφός του που τον χάσαμε πριν πέντε χρόνια. Εκείνη την ημέρα έκανε εξετάσεις και βγήκαν καλές. Γύρισε χαρούμενος, έφαγε μαζί μας και έφυγε για μια βόλτα χωρίς το αυτοκίνητό του. Όταν αργότερα τον πήρα τηλέφωνο, δεν απάντησε, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου στο κακό. Ξημερώματα ήρθαν στο σπίτι δυο αστυνομικοί, με πήγαν στο τμήμα και μου είπαν πως το παιδί μου ήταν νεκρό», πρόσθεσε η μητέρα του θύματος.

Σημειώνεται ότι στην εκπομπή της, η Αγγελική Νικολούλη επικοινώνησε με ένα από τα πρόσωπα που συναντήθηκε τελευταία και ισχυρίστηκε πως ο 44χρονος επισκέφτηκε το σπίτι τους, ωστόσο δεν διαπληκτίστηκαν. 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα