Featured

Απόψε βγαίνουμε στον Εύοσμο!

Πάμε πλατεία!

Parallaxi
απόψε-βγαίνουμε-στον-εύοσμο-534110
Parallaxi

Αν υπάρχει ένα παράδειγμα ανάπτυξης ενός υγιούς κέντρου αγοράς και διασκέδασης εκτός κέντρου που διαρκώς διευρύνεται, αυτό είναι ο Εύοσμος. Μια περιοχή που κατάφερε, όσα δεν κατάφεραν άλλες. Αυτονομία στην καθημερινότητα και την νυχτερινή ζωή της. Απόψε, λοιπόν, βγαίνουμε Εύοσμο!

1. Jollity all day experience

To παλαιότερο στέκι στην πλατεία Ευόσμου, μετά από τρεις γεμάτες δεκαετίες όπου εντός του γράφονταν ιστορίες διασκέ δασης στη δυτική Θεσσαλονίκη, ανανεώθηκε και ανοίγοντας το νέο κεφάλαιό τού προσφέρει στους σύγχρονους φανατικούς του ένα φρέσκο πεδίο καθημερινής ανακάλυψης. Όπως προδίδει και το όνομά της, πρόκειται για μία all day εμπειρία. Από το πρωί για εξαιρετικό καφέ και brunch ανάμεσα σε Pancakes, croque madame και άλλα εξίσου απολαυστικά έως αργά το βράδυ για ένα ποτήρι κρασί από την καλά ενημερωμένη wine list ή ένα από τα signature cocktails. Το φαγητό μπάρας με λαχταριστά burgers και μπρουσκέτες θα συνοδεύσει ιδανικά το ποτό σας και οι σύγχρονες μουσικές θα ολοκληρώνουν το σκηνικό στη Jollity, εδώ όπου γράφονται πλέον, εξίσου μοναδικά όπως και στο παρελθόν, οι νέες και πιο ζωντανές από ποτέ ιστορίες διασκέδασης. Highlight: Κάθε Παρασκευή, στη Jollity μέχρι και τον Απρίλιο στήνονται ωραία live.

*JOLLITY ALL DAY EXPERIENCE, Παύλου Μελά 23, Πλατεία Ευόσμου, Τ. 231 075 9409, Fb: JollityBarCafe, Insta: jollity_allday_experience

2. 21 Bar & Kitchen 

Άνοιξε τις πόρτες και σύστησε την φιλοσοφία του περίπου πριν από ένα χρόνο στην καρδιά του Ευόσμου, στην πλατεία, με την αύρα του να ανοίγει παράλληλα και ένα ολόκληρο νέο κεφάλαιο για την γειτονιά του. Με σύγχρονο αστικό αέρα και αισθητική σε ένα ταυτόχρονα comfort περιβάλλον το 21 bar & kitchen έγινε η άφιξη που εκπλήρωσε και συνεχίζει να εκπληρώνει τις υψηλές urban casual διαθέσεις στα δυτικά της πόλης. Εδώ για 17 ώρες κάθε ημέρα μπορείς να απολαύσεις ολιστικά όλα όσα ζητάς από το αγαπημένο bar και ταυτόχρονα foodie place στην πόλη σου. Από νωρίς το πρωί για να ξεκινήσεις την ημέρα με specialty ροφήματα και λαχταριστό brunch, λίγο αργότερα για να διακόψεις την βουή της καθημερινότητας απολαμβάνοντας πλούσιες γεύσεις μέσα από ένα εμπνευσμένο menu το οποίο απογειώνει την urban casual cuisine μέχρι και το βράδυ όταν δίνεις ραντεβού για dinner στα τραπέζια μπροστά από την ανοιχτή κουζίνα του, απολαμβάνοντας signature cocktails, κρασί ή μπίρα συνοδεύοντάς τα με αληθινό bar food υπό τον ήχο πολυσυλλεκτι- κών μουσικών του κόσμου. Στο 21 bar & kitchen κάθε μία από τις 17 ώρες που είναι ανοιχτό καθημερινά, είναι και ένα ολόκληρο ταξίδι στο πιο άνετο και ταυτόχρονα συναρπαστικό χωροχρόνο απολαύσεων που θα μπορούσες να βρεθείς.

*21 bar & kitchen, Παύλου Μελά 21, Πλατεία Ευόσμου, T. 697 922 2667, Fb: 21 bar & kitchen., Insta: 21barkitchen

3. IL Posto

Από το 1992 στην πλατεία του Ευόσμου προσφέρει με την ίδια ενέργεια αυτό που ξέρει να κάνει καλά: Στιγμές απολαύσεων για όλη την διάρκεια της ημέρας, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της σύγχρονης καθημερινότητας, απογειώνοντάς την στο τέλος. Από τα πρωινά για εξαιρετικό καφέ και all day brunch, για ένα διάλειμμα από την δουλειά και ένα ελαφρύ γεύμα, ιδανικό για τα ραντεβού του απογεύματος και μέχρι αργά τη νύχτα. Με ωραίες μουσικές για soundrack, μία κούπα καφέ στο χέρι -και μάλιστα με highlight την viral εκτύπωση φιγούρων και σέλφι με την μορφή ψεκασμού- δυνατότητα για all day brunch, από γλυκά και αλμυρά pancakes έως αυγά μπένεντικτ, φρέσκες σαλάτες, burgers, μακαρονάδες και εξαιρετικά ριζότο έως τα sugnature cocktails και το φαγητό που μπορεί να συνοδέψει τις νύχτες όταν γνωστοί Djs της πόλης αναλαμβάνουν τα decks και διάσημοι μουσικοί κάνουν την εμφάνισή τους, όπως πρόσφατα ο Monsieur Minimal. Το ΙL Posto παραμένει διαχρονικά το πεδίο όπου η δυτική Θεσσαλονίκη επιλέγει για τις δικές της αστικές απολαύσεις.

*IL Posto, Ευαγγελισμού Θεοτόκου 25, Πλατεία Ευόσμου, Τ. 2310768831, Fb: ilpostosquare, Insta: ilposto_cafe_bar

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα