Life

3 ωραίες ταινίες να δεις απόψε, Κυριακή του Πάσχα, στην τηλεόραση

Οι ταινίες που θα προβληθούν απόψε στη μικρή οθόνη και δεν πρέπει να χάσεις.

Parallaxi
3-ωραίες-ταινίες-να-δεις-απόψε-κυριακή-437352
Parallaxi

Kυριακή του Πάσχα και εμείς έχουμε επιλέξει και σου προτείνουμε τρεις όμορφες ταινίες που μπορείς να απολαύσεις στην τηλεόρασή σου:

LAST VEGAS (2013) σε σκηνοθεσία Τζον Τερτελτάουμπ 

Η ιστορία διαδραματίζεται γύρω από τέσσερις παιδικούς φίλους από τη Νέα Υόρκη, οι οποίοι είναι πια συνταξιούχοι. Όταν ο τέταρτος της παρέας ετοιμάζεται να παντρευτεί, ταξιδεύουν όλοι μαζί για το Λας Βέγκας για να κάνουν το καθιερωμένο πάρτι εργένηδων στον φίλο τους πριν τον γάμο. Εκεί αρχίζουν διάφορες ερωτικές και κωμικές περιπέτειες.
Παίζουν:Μάικλ Ντάγκλας, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Μόργκαν Φρίμαν, Κέβιν Κλάιν, Μέρι Στίνμπεργκερ.

*Κυριακή 28/4 στις 00.30 (προς ξημερώματα Κυριακής) στην ΕΡΤ1

Θλιμμένη Τζάσμιν (2013) σε σκηνοθεσία Γούντι Άλεν

MOVIETIME

Η Τζάσμιν, πρώην σύζυγος πλούσιου χρηματιστή, παθαίνει νευρική κρίση και αφήνει τη Νέα Υόρκη για να φιλοξενηθεί προσωρινά στο σπίτι της αδελφής της στο Σαν Φρανσίσκο. Οι αναμνήσεις από την προηγούμενη άνετη ζωή της τη στοιχειώνουν ακόμα, καθώς φέρνουν στην επιφάνεια όλες τις σκοτεινές πλευρές του εαυτού της, τις οποίες αγνοούσε για χρόνια.

Παίζουν: Κέιτ Μπλάνσετ, Άλεκ Μπόλντγουιν, Πίτερ Σάαρσγκαρντ

*28/4 στις 3.15 (προς ξημερώματα Κυριακής) στον ΣΚΑΙ

Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι (2001) σε σκηνοθεσία Τζον Μάντεν

Έτος 1940 και ενώ ο πόλεμος έχει ήδη ξεσπάσει στην Ευρώπη, στον νησί της Κεφαλλονιάς η ζωή συνεχίζεται ήρεμα. Όταν οι άνδρες του νησιού πληροφορούνται πως τα ιταλικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Αλβανία, σε μια έξαρση πατριωτισμού, αποφασίζουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον αγώνα κατά του Άξονα. Μεταξύ των ανδρών που φεύγουν από το νησί είναι και ο Μαντράς, ένας νεαρός ψαράς, που αφήνει πίσω του τη μητέρα του και την Πελαγία, την κοπέλα που αγαπά.  Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί, ένας λοχαγός, ο Κορέλι, γνωρίζεται με την Πελαγία και σύντομα ένα φλογερό ειδύλλιο αναπτύσσεται ανάμεσά τους.

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Πενέλοπι Κρουζ, Κρίστιαν Μπέιλ, Ειρήνη Παππά, Τζον Χερτ, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μιχάλης Γιαννάτος, Δημήτρης Καμπερίδης, Βίκυ Μαραγκάκι

*Kυριακή 28/4 στις 23.15 στο Star

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα