Life

Παραδόθηκαν στα Χριστούγεννα, Επανομή και Περαία!

Επίσημα γιορτές και στον Δήμο Θερμαϊκού.

Parallaxi
παραδόθηκαν-στα-χριστούγεννα-επανομ-265807
Parallaxi

“Παραδόθηκαν” στο πνεύμα των Χριστουγέννων, το περασμένο Σάββατο άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Περαία του Δήμου Θερμαϊκού από τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μαυρομάτη και με την παρουσία κι άλλων μελών της δημοτικής αρχής.

Η εκδήλωση, που έλαβε χώρο στο πάρκο επί της οδού Ανθέων τα είχε όλα. Από χριστουγεννιάτικες μουσικές μελωδίες από τη Φιλαρμονική του ΔΗ.Π.Π.Α.Κ.Υ.Θ., κάλαντα από την χορωδία δημιουργώντας ένα συναίσθημα προσμονής κι ανυπομονησίας και δράσεις για παιδιά.

Οι «Αστρογειτονιές» συνεχίστηκαν την επόμενη μέρα, Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, με την φωταγώγηση του δέντρου στην Επανομή, στην κεντρική πλατεία στις 18.00, με τη μουσική σχολή «ΚΙΘΑΡΙΣ» να μας παρασέρνει στο εορταστικό κλίμα που συνέθεσε, ενώ για άλλη μία μέρα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να διασκέδασαν με ένα πρόγραμμα γραμμένο και ραμμένο στα μέτρα τους από τη λαλαland.

Φυσικά η διοργάνωση συνεχίζεται με ένα συνολικό πρόγραμμα περίπου 50 εκδηλώσεων, γεμάτο τραγούδια, θεατρικές παραστάσεις, χορούς και καλή διάθεση μέχρι να αποχαιρετίσουμε το χρόνο την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα