Διαμονή

Ένας παράδεισος πολυτέλειας και φυσικής ομορφιάς στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής!

Το SOLEADO Villas & Suites είναι ο νέος προορισμός απόδρασης και διακοπών στη Σκάλα Φούρκας, στην Χαλκιδική.

Parallaxi
ένας-παράδεισος-πολυτέλειας-και-φυσι-465206
Parallaxi

Το SOLEADO Villas & Suites είναι ο νέος προορισμός απόδρασης και διακοπών στη Σκάλα Φούρκας, στην Χαλκιδική. Δύο συγκροτήματα με 10 κατοικίες, σε 10 στρέμματα κατάφυτα με ελιές και ενδημικά φυτά, με ιδιωτική εξωτερική πισίνα και κήπο, υπόσχονται και κάνουν πραγματικότητα τις πιο ειδυλλιακές αλλά και κοσμοπολίτικες διακοπές.

Κλείστε τις διακοπές σας στον ιδιωτικό σας παράδεισο και εξερευνήστε τις υπέροχες αμμώδεις παραλίες, τα trendy beach bars και τα εστιατόρια στην περιοχή. Όλα είναι σε απόσταση αναπνοής.

Η μαγεία ξεκινά με την ανατολή και απογειώνεται με το ηλιοβασίλεμα, στο οποίο οι βίλες προσφέρουν απεριόριστη θέα.

Οι εσωτερικοί χώροι διακοσμημένοι με μοντέρνα στοιχεία αλλά και έθνικ, παραδοσιακές πινελιές είναι ιδανικοί για χαλάρωση και ηρεμία, έχοντας παράλληλα έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Οι βίλες μπορούν να φιλοξενήσουν από 5 έως 10 άτομα, ενώ εκτείνονται σε δύο επίπεδα, προσφέροντας όλες τις ανέσεις με πλήρως εξοπλισμένους χώρους, καθιστικό, κουζίνα, υπνοδωμάτια και μπάνια.

Ο περιβάλλον χώρος, σχεδιασμένος με βάση τις αρχές της Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής, διαθέτει ελαχιστοποιημένες επιφάνειες γρασιδιού, ποικιλίες μεσογειακών αρωματικών ειδών και φυτών που ευδοκιμούν στην περιοχή, και χαλικόστρωτα, πλήρως υδατοπερατά μονοπάτια για τους πιο ευχάριστους περιπάτους ανάμεσα στα αιωνόβια ελαιόδενδρα.

Με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, όπως η πέτρα κι ο κυβόλιθος, και με φυτεμένα δέντρα σε θέσεις που προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή σκίαση, όλοι θα νιώσουν ότι ο εξωτερικός χώρος αποτελεί μία προέκταση της κατοικίας, αφήνοντας τον επισκέπτη να γνωρίσει και να ζήσει σε ένα αντιπροσωπευτικό ελληνικό ξηροφυτικό τοπίο. 

Οι Soleado Villas & Suites είναι μαγικές!

Δείτε περισσότερα εδώ: soleado-villas.com/el/front-page-gr/

“Uniq – Art of Silence” is under a Royalty Free music license. Music promoted by Breaking Copyright: https://youtu.be/er–pnwFDgU  

INFO

www.soleado-villas.com 

Facebook: Soleado Villas

Instagram: @soleado_villas

E-mail: info@soleado-villas.com

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα