Διαμονή

Η ιδανική πρόταση για τριήμερο 25ης Μαρτίου στην Χαλκιδική!

Αν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις το τριήμερο της 25ης Μαρτίου η ιδανική κοντινή ανοιξιάτικη απόδραση είναι εδώ.

Parallaxi
η-ιδανική-πρόταση-για-τριήμερο-25ης-μαρτ-420965
Parallaxi

Αν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις το τριήμερο της 25ης Μαρτίου η ιδανική κοντινή ανοιξιάτικη απόδραση είναι εδώ:

Στο υπέροχο νέο μοντέλο πολυτελών διακοπών Lifestyle που πρώτη εισήγαγε η Ikos Resorts αλλάζοντας τα διεθνή και τα ελληνικά ξενοδοχειακά δεδομένα του all-inclusive, παρουσιάζει την απόλυτη πρόταση στο ανακαινισμένο Ikos Oceania.

Πέντε λόγοι για να την επιλέξετε:

1. 290 δωμάτια όλα πλήρως ανακαινισμένα και εξοπλισμένα, με μεγαλύτερα πολυτελή μπάνια και διακοσμημένα σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις. 18 junior σουίτες με ιδιωτικούς κήπους, τα 10 άνετα οικογενειακά δωμάτια,  ευρύχωρο μπαλκόνι ή βεράντα, 22 οικογενειακές σουίτες ενός δωματίου διαθέτουν καινούργιους κήπους και υπέροχα επιπλωμένες βεράντες και οι 9 deluxe οικογενειακές σουίτες – όλα με συναρπαστική θέα στο Αιγαίο και στον Όλυμπο.

2. Οι μοναδικές ανέσεις του. Πέρα από την προφανή άνεση και ιδιωτικότητα που παρέχουν τα δωμάτια και οι σουίτες, όπου προσφέρεται 24ωρο room service, τις υποδομές του συμπληρώνουν, πισίνα μόνο για ενήλικες, κομψά μπαρ και εστιατόρια υψηλής γαστρονομικής εμπειρίας – με μια επιλογή από 300 διεθνείς και τοπικές ετικέτες κρασιών- προσωπική φροντίδα με εξεζητημένες spa θεραπείες με την υπογραφή της Anne Semonin και άλλα πολλά.

3. Ότι μπορείς να κάνεις υπέροχα πράγματα χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείς καν από την επικράτεια του! Το εξαιρετικά αναπλασμένο Lobby Area, η ωραία αίθουσα υποδοχής του κεντρικού Bar και το Deluxe Collection Lounge, concierge και ο χώρος ενηλίκων στο Adults Only Bar, αλλά και στο Flavors Restaurant που ανακαινίστηκε μοναδικά όπως και το Fresco Restaurant και το Provence για εξαιρετικές επιλογές από σπουδαίες επιλογές υψηλής γαστρονομίας μεγάλων σεφ.

4. Χαλάρωση στα αναβαθμισμένα spa και στο γυμναστήριο & στα νέα δωμάτια θεραπείας, στις νέες πισίνες και τις διακοσμητικές λίμνες, στο pool bar και πολλά ακόμα!

5. Οι υπέροχες κοντινές εκδρομές. Στα ανοιξιάτικα πόδια της Χαλκιδικής, την Κασσάνδρα και τη Σιθωνία. Στο μαγικό ολάνθιστο αυτή την εποχή Χολομώντα για μια ημερήσια απόδραση στο βουνό. Ο περίπατος στα Μουδανιά και το κανάλι της Ποτίδαιας ή το υπέροχο σπήλαιο των Πετραλώνων.

BONUS: Τα δωρεάν ΜΙΝΙ για μία ημέρα και τα δωρεάν εισιτήρια για να επισκεφτείτε ένα από τα προτεινόμενα Μουσεία της γύρω περιοχής, όπως ο Λευκός Πύργος, το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης ή το Κτήμα Γεροβασιλείου όλα χωρίς καμία επιπρόσθετη χρέωση!

Ζήσε ένα μοναδικό τριήμερο στο απόλυτο περιβάλλον και υποδέξου όπως αρμόζει την άνοιξη.

25 Μαρτίου στο Ikos Oceania

Απολαύστε την ειδική προσφορά από 139€/άτομο για ελάχιστο αριθμό 2 διανυκτερεύσεων.

Συμπεριλαμβάνει:

  • Πολυτελή- all inclusive διαμονή με πλήρη διατροφή
  • Ελεύθερη χρήση χαμάμ, σάουνας, γυμναστηρίου, εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας
  • Απεριόριστη επιλογή από 300 ετικέτες τοπικών και διεθνών κρασιών
  • Απεριόριστη κατανάλωση διεθνών επώνυμων αλκοολούχων ποτών, μπύρες, αναψυκτικά, χυμούς, τσάι, καφέ αλλά και μοναδικά κοκτέιλ
  • Δωρεάν24ωρο room service και Mini Bar
  • Ελεύθερη χρήση εγκαταστάσεων σπορ και δραστηριότητες για ενήλικες και παιδιά

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα