Θεσσαλονίκη

4 πράγματα που πρέπει να ξέρετε αν κινείστε σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Σήμερα Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Parallaxi
4-πράγματα-που-πρέπει-να-ξέρετε-αν-κινεί-416039
Parallaxi
Εικόνα: Γιάννης Τριανταφυλλόπουλος

Τέσσερα πράγματα που πρέπει να προσέξετε σήμερα αν κινείστε στην καθημερινότητα της Θεσσαλονίκης:

Χωρίς νερό μέχρι το απόγευμα περιοχή της πόλης

Έκτακτη διακοπή νερού είναι σε εξέλιξη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για:

–ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΠΥΛΑΙΩΤΙΚΑ, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΒΟΤΣΗ, ΠΥΛΑΙΑ, ΧΑΡΙΛΑΟΥ) / Αίγλης και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης στις 18:00.

Αλλάζει η κυκλοφορία στη Μοναστηρίου από σήμερα

Για την εκτέλεση των εργασιών κατασκευής της κεντρικής νησίδας στην οδό Μοναστηρίου στο ύψος του σταθμού «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», είναι αναγκαία η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ως εξής:

1) Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στις αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Μοναστηρίου, από τη συμβολή με την οδό Μιχαήλ Καλού έως τη συμβολή της με την οδό Ενωτικών. Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού Μοναστηρίου θα πραγματοποιείται με δύο λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

2) Για τα οχήματα που κινούνται στη κάθοδο της οδού Προμηθέως προς την οδό Μοναστηριού επιτρέπεται μόνο η δεξιά στροφή προς τα δυτικά (προς Σιδηροδρομικό Σταθμό)

Προσοχή από σήμερα όσοι κινούνται στην εθνική Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην 67η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 και από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας ή τοποθέτηση νέων συστημάτων αναχαίτισης οδού επί της δεξιάς οριογραμμής της 67η Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου, και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας για την εκτέλεση των εργασιών.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν από την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 και από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019 έως και την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ.

Aντιφασιστική διαδήλωση το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη

Έξι χρόνια συμπληρώνονται από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και συλλογικότητες και φορείς της πόλης έχουν δώσει ραντεβού για αντιφασιστικό συλλαλητήριο στην μνήμη του σήμερα Τετάρτη στις 18.00 στην Καμάρα. Υπάρχει η πιθανότητα να ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 2 Υπαίθρια Μέρη στη Θεσσαλονίκη όπου μπορείς να κάνεις πολιτικό γάμο έξω!

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα