Επικαιρότητα

Μεγάλες καθυστερήσεις στο 33 και το 39 του ΟΑΣΘ – Τι ακριβώς συνέβη

Καταγγελίες από αναγνώστες - Η απάντηση που πήραμε από τον ΟΑΣΘ.

Parallaxi
μεγάλες-καθυστερήσεις-στο-33-και-το-39-του-455481
Parallaxi
Εικόνα: Δέσποινα Αθανασιάδη

Μεγάλες ήταν οι καθυστερήσεις που σημειώθηκαν χθες στα δρομολόγια των γραμμών 33 (Αγ. Παντελεήμων – Βενιζέλου) και 39 (Κηφισιά – Δικαστήρια) του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με τις καταγγελίες αναγνωστών στην Parallaxi.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, επιβάτες αναγκάστηκαν να περιμένουν μέχρι και πάνω από μία ώρα για να εμφανιστεί όχημα των συγκεκριμένων γραμμών.

Εικόνα: Δέσποινα Αθανασιάδη

Όπως επιβεβαιώθηκε από πηγές του ΟΑΣΘ, έπειτα από τη σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Οργανισμό, οι μεγάλες καθυστερήσεις προκύπτουν – και σε άλλες γραμμές – λόγω των προβλημάτων στο σύστημα κλιματισμού των λεωφορείων.

Τα κλιματιστικά ξεκίνησαν να λειτουργούν για φέτος στις 10 Ιουνίου και, σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν τηλεφωνικά από τον ΟΑΣΘ, «πάντα τις πρώτες μέρες σημειώνονται προβλήματα και χρειάζεται να παρέμβουν τεχνικοί. Τα οχήματα αναγκάζονται να επιστρέφουν στα συνεργεία για να επιδιορθωθούν».

Το γεγονός αυτό έχει ως συνέπεια να μειώνονται τα οχήματα που εκτελούν δρομολόγια, προκαλώντας μεγάλα διαστήματα αναμονής για τους επιβάτες.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να εξισορροπηθεί η κατάσταση, ήταν το σχόλιο από τη μεριά του ΟΑΣΘ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χθες το βράδυ στον ΟΑΣΘ αντίκρισα κυριολεκτικά το απόλυτο σκοτάδι

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα