Θεσσαλονίκη

Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι καταιγίδες σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τι ώρα περιμένουμε τις πρώτες σταγόνες.

Parallaxi
πότε-αναμένεται-να-ξεκινήσουν-οι-κατα-424153
Parallaxi

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από αργά το απόγευμα και από τα βόρεια με βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στη Μακεδονία και άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και στη Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές οι οποίες από αργά το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. 

Για τη Θεσσαλονίκη η πρόγνωση της ΕΜΥ δίνει λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές οι οποίες από αργά το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου στο Δελτίο Καιρού της ΕΡΤ 3 για σήμερα Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία, μέχρι το μεσημέρι θα κυριαρχήσουν οι νεφώσεις ενώ από το μεσημέρι και μετά θα αρχίσουν να πυκνώνουν τα σύννεφα, ενώ από το βράδυ αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες ακόμα και στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπως και στο σύνολο της Κεντρικής Μακεδονίας. 

Το κομμάτι της πρόγνωσης για Θεσσαλονίκη (από 07:20 και μετά):

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα