Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη, 6 Δεκέμβρη: Απροσπέλαστο το κέντρο – Οι δρόμοι που κλείνουν – Οι πορείες

Έντεκα χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σήμερα.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-6-δεκέμβρη-απροσπέλαστο-τ-519505
Parallaxi
Εικόνα: Γιάννης Τριανταφυλλόπουλος / Αρχείου

Έντεκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019 από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Απροσπέλαστο το κέντρο της Θεσσαλονίκης με την αστυνομία να αποκλείει από νωρίς την κυκλοφορία των οχημάτων ενώ είναι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και πορείες από νωρίς το απόγευμα.

Αναλυτικότερα:

Kλείνει το κέντρο – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την αστυνομία

Εικόνα Αρχείου

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Παρασκευή (06-12-2019) θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, λόγω εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων και πορειών που θα πραγματοποιηθούν με πρωτοβουλία διαφόρων φορέων της πόλης.

Από 11.00΄ώρα σταδιακά θα υπάρξουν παρεμβάσεις (διακοπές- εκτροπές) της κυκλοφορίας στους δρόμους:

Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρ. Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ.Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες. Επίσης δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης (δείτε αναλυτικά ΕΔΩ).

Προγραμματισμένες συγκεντρώσεις και πορείες, στις 12.00 (ΑΠΟ), από τις 17:00 και στις 18:00 στην Καμάρα

Εικόνα Αρχείου

Συγκεντρώσεις και πορείες είναι προγραμματισμένες για το απόγευμα της Παρασκευής 6 Δεκέμβρη 2019 από τις 17:00 στην Καμάρα με πλήθος συλλογικοτήτων, οργανώσεων, φορέων και μελών του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου να κάνουν κάλεσμα για συμμετοχή.

Από τις 17.00 ξεκινούν οι συγκεντρώσεις και στις 18.00 οι πορείες από: Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης και τον Κοινωνικό Χώρο για την Ελευθερία, την Κατάληψη Mundo Nuevo – Κατάληψη Libertatia, Μicropolis, Terra Incognita, Αντιφασιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης, ΑΠΟ (Αναρχική Πολιτική Οργάνωση), κα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα