Επικαιρότητα

Τι σχεδιάζει άμεσα ο δήμος Θεσσαλονίκης στα Λαδάδικα

Ενέργειες στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Parallaxi
τι-σχεδιάζει-άμεσα-ο-δήμος-θεσσαλονίκ-383707
Parallaxi
Εικόνα: Νόπη Τρυφωνίδου

Το ζήτημα της καθαριότητας φαίνεται πως αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης και τη διοίκηση του Κωνσταντίνου Ζέρβα. Οι εργαζόμενοι του τομέα, με τις οδηγίες του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα Καθαριότητας & Ανακύκλωσης κ. Ζεϊμπέκη, προχωρούν κάθε μέρα σε καθαρισμούς περιοχών όπου υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Οι προσπάθειες αναμένεται να ενταθούν στο προσεχές διάστημα και η στόχευση γίνεται συγκεκριμένα στα Λαδάδικα.

Σήμερα, έλαβε χώρα συζήτηση με τους επιχειρηματίες και τους καταστηματάρχες της περιοχής, παρουσία του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας κ. Σωκράτη Δημητριάδη και του κ. Ζεϊμπέκη, ώστε να υπάρξει μία καταρχήν συνεννόηση και παρόμοια δράση. Η ίδια λογική θα επικρατήσει και σε ό, τι αφορά την περιοχή του Ποσειδωνίου.

Δράση καθαρισμού έως τώρα

Την προηγούμενη Πέμπτη και Παρασκευή, καθαρίστηκαν σημεία και οδοί στη Β’ Δημοτική Κοινότητα. Η περιοχής της οδού Γιαννιτσών είναι η δεύτερη φορά που μέσα σε λίγες μέρες καθαρίζεται.

Τα σημεία που καθαρίστηκαν είναι:

Π.ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΑΛΑΝΑ Π.ΚΥΡΙΛΛΟΥ 17 ΒΙΤΣΙ ΜΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ(ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ) ΒΙΤΣΙ ΜΕ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΑΝ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΑΝ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΝ.1 ΦΡΙΞΟΥ 7 ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 3-5 ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΜΕ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΔΕΙΤΕ: Τα μέρη που αγαπάμε στα Άνω Λαδάδικα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα